Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez miez? Valamiről nem tudok?

Ez miez? Valamiről nem tudok?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy szinte majdnem minden animét megtalálok neten ezer fordításban. Ellentétben az Ichigo Mashimaro sehol nincs fennt, és ha itt Gik on felteszek róla kérdést a moderátorok még szinte előző nap letörlik harmadik fèl személyi jogai indokkal. Ellentétben más animèkkel ezt nem tették.

Illegális lenne ez a sorozat, hogy tíz évvel a gyàrtása után nem hozzáférhető, és még a rá vonatkozó kérdést is eltűntetik.

2015. júl. 11. 06:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyaa-n fenntvan.
2015. júl. 11. 10:38
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Én itt megtaláltam. :)

2015. júl. 11. 10:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Na én ugyan így vagyok a Bakumannal! Mivel az angolom ritka szar (hiszen sosem tanultam angolul), az indáról meg szintén szerzői jogi okok miatt letiltották.
2015. júl. 11. 16:26
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az #1 válaszolónak! :DDDDDDD

THANKYOU THANKYOU ARIGATOU!

Remelem megtalaloom ott.

2015. júl. 11. 16:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Nyaan sincs fennt magyarul! x'(
2015. júl. 11. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, félreértelmeztem a kérdést. Azt hittem, a videót nem találod.

Utánanéztem, de én nem találtam hozzá magyar fordítást sehol. Az egyik OVA első része fenntvan, azt kedves #2 belinkelte, mást nem találok róla.

2015. júl. 11. 19:26
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen azt láttam. igaz azt láttam, de az encore nak meg nincs fennt csak egy része, de azért köszönöm a második válaszolónak! :)

Csak az bosszant igazán, hogy KÉTSZER IS kiírtam gy.i.k ra, hogy valaki belinkelné-e az animét, mindkét kérdést színte tíz percen belül törölték. :(

Az anime címét azért nem mertem a kulcsszavak közé írni, mert már előre rettegtem, hogy letörlik ezt is, és mostmár végleg törlik a regisztrációt. (eddig 5 kérdésemet törölték)

2015. júl. 12. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért kis keresgéléssel lehet találni.

Sorozat: [link]

OVA: [link]

#3-nak: [link]

Videót pedig találtok hozzá a Nyaa-n.

2015. júl. 12. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Imádlak #8! Köszönöm! *3*
2015. júl. 12. 18:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm #8!!!! :DDD

Te vagy a megmentőnk! Ezt mondjuk a googlenak esze ágába nem volt kiadni.

2015. júl. 13. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!