Ez miez? Valamiről nem tudok?
Miért van az, hogy szinte majdnem minden animét megtalálok neten ezer fordításban. Ellentétben az Ichigo Mashimaro sehol nincs fennt, és ha itt Gik on felteszek róla kérdést a moderátorok még szinte előző nap letörlik harmadik fèl személyi jogai indokkal. Ellentétben más animèkkel ezt nem tették.
Illegális lenne ez a sorozat, hogy tíz évvel a gyàrtása után nem hozzáférhető, és még a rá vonatkozó kérdést is eltűntetik.
Nagyon köszönöm az #1 válaszolónak! :DDDDDDD
THANKYOU THANKYOU ARIGATOU!
Remelem megtalaloom ott.
Bocs, félreértelmeztem a kérdést. Azt hittem, a videót nem találod.
Utánanéztem, de én nem találtam hozzá magyar fordítást sehol. Az egyik OVA első része fenntvan, azt kedves #2 belinkelte, mást nem találok róla.
Igen azt láttam. igaz azt láttam, de az encore nak meg nincs fennt csak egy része, de azért köszönöm a második válaszolónak! :)
Csak az bosszant igazán, hogy KÉTSZER IS kiírtam gy.i.k ra, hogy valaki belinkelné-e az animét, mindkét kérdést színte tíz percen belül törölték. :(
Az anime címét azért nem mertem a kulcsszavak közé írni, mert már előre rettegtem, hogy letörlik ezt is, és mostmár végleg törlik a regisztrációt. (eddig 5 kérdésemet törölték)
Nagyon köszönöm #8!!!! :DDD
Te vagy a megmentőnk! Ezt mondjuk a googlenak esze ágába nem volt kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!