Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok ajánlani egy jó animé-t?

Rosaceae kérdése:

Tudnátok ajánlani egy jó animé-t?

Figyelt kérdés

Kezdő animé-s vagyok.A Natsume Yuujinchou-t most néztem végig és nagyon tetszett.Nem muszáj olyan nagyon pörgösnek lennie.De lehet olyan stílusú,mint a NouCome,vagyis nagyon vicces.

Ha lehet ne legyen 50 résznél több.És ne legyen túl durva.

2015. júl. 5. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:

hátt.. lássuk csak

Danshi Kokoseu no Nichou - 12 részes mindennapi életről szól, de majdmegfulladtam annyira röhögtem :)

Soul Eater- 51 részes nem tudom nálad mi számít durvának ,de szerintem ez nem az. nagyon ajánlom, a kedvencem.

Assasintion Classroom- nekem nagyon tetszik . Igazából itt is normális emberek játszanak egy bizonyos személyt leszámítva

itt vannak a szokásos szinronizált animék is: Naruto, Bleach, Inuyasha, Fullmetal Achemist, D gray man,

-ezeben "gyakori" harc (ezek mind több mint 100 részesek szóval csak akkorra ha meggondolnád magad). A lovely Complex egy romantikus anime 24. részes. Ajánlom még a vampire knight-ot.

Amit még mellékesen megjegyeznék az a :skip beat és az akatsuki no yona. ennyi lenne remélem tudtam segíteni.

(bocs ha valamit rosszul írtam)

2015. júl. 5. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Code Geass - összesen 50 rész, első évad: Code Geass Hangyaku no Lelouch, második évad: Code Geass Hangyaku no Lelouch R2

Shigatsu wa Kimi no Uso - 22 rész

Death Parade - 12 rész

Steins;Gate - 24 rész

Aldnoah.Zero - összesen 24 rész, mert két évadra bontották

Hamatora - 12 rész

Barakamon - 12 rész

Chihayafuru - összesen 50 rész, eddig két évaddal rendelkezik

Ao Haru Ride - 12 rész

Devil Survivor 2 The Animation - 13 rész

Ao no Exorcist - 25 rész

Accel World - 24 rész

Wolf's Rain - 26 rész

07-Ghost - 25 rész, ha tetszett, ajánlom a mangát, mert csak az első kb. 25 fejezetet dolgozta fel belőle az anime (a manga 100 fejezetes), ha jól tudom, végig megvan magyarul

Angel Beats! - 13 rész

K - 13 rész

Durarara!! - 24 részes az első évad, a másodikat pedig három részre bontották:

Durarara!!x2 Shou - 12 rész

Durarara!!x2 Ten - most fut, 12 részes lesz

Durarara!!x2 Ketsu - előreláthatólag 12 részes lesz, 2016 januárjától fog futni

2015. júl. 6. 06:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Kaleido Start.
2015. júl. 6. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!