Gansta. Című ANIME. Nicholas Brown (Benriya) dögcédulája mennyi lehet? (Infó lent)
Figyelt kérdés
Akarok csináltatni egy ugyanolyan dögcédulát mint ami Niconak van, csak saját adatokkal. Szerintetek mennyibe kerülhet? (Vészhelyzet esetén pörfect a Nicos is)
És hol vehetem meg vajon/csináltathatok?
2015. júl. 4. 23:49
1/4 anonim válasza:
Vannak gravírozóhelyek, ahol te csak azt adod, hogy mit tegyenek rá és ráteszik (én anno egy Togainu no Chi kártyás dögcédula miatt érdeklődtem). Ez egy rendes gravírozószalonban 5-6ezerbe fáj sajnos még ilyen pici felületnél is, ha pesti vagy, akkor az Örsön az Árkádban valamivel olcsóbban is megcsinálják 2-3ezerért. (Maga a dögcédula eBayen 500ért már van, gravíroztatható és akár ingyenes szállítással is rendelheted.)
2/4 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok hal isten :)
Nagyon köszönöm <3
2015. júl. 5. 13:12
3/4 anonim válasza:
Szia! Van egy sokkal olcsóbb verzió is ^^ Az Asia centerben egy dögcédula-nyomtató gépbe bevihetsz bármilyen adatot, és kinyomtatja ^^ Egy cédula + fekete gumi rá 1500 ft összesen.
4/4 A kérdező kommentje:
És milyen a minosege?
És mi az hogy dögcédula csináló gép? :'D
2015. júl. 10. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!