Jó nagy kaliberű seineneket keresek, tudtok párat mondani?
Néhány éve nézek animét és az utóbbi időben elkezdtek érdekelni a komolyabb darabok. Nagyjából annyi kritérium van, hogy el lehessen rajta gondolkodni, és ne csak úgy időtöltésből vagy kikapcsolódásból megnézendő legyen, hanem hatással legyen az emberre.
Ebből a kategóriából ezeket láttam/nézem: Berserk, Steins Gate, Rainbow Nisha Rokubou no Shichinin, Parasyte, Fate/Zero, Fate/SN UBW, Kara no kyoukai
Monster-t ajánlom nagyon jó anime sorozat és el lehet rajta gondolkodni.
Egyébként ajánlon neked a MyAnimeList nevezetű oldalt ahol kategorizálva fenn van majdnem minden anime és egyszerűen megtudod találni a kedvedre való Animét/Mangát.
Remélem segítettem :)
Nekem ezek a kedvenceim:
Attack on Titan
Code Geass
Death Note
Fate/Zero
Komolyabb hangvételű még:
Basilisk
Psycho-Pass
Code Geass
Psycho-Pass
Wolf's Rain
Angel Beats! (első kb. 10 rész vígjáték, utolsó 3 pedig dráma, é nagyon elgondolkodtató gondolatok vannak benne)
Darker than Black
Elfen Lied
Zankyou no Terror
A fele mar volt, de irok:
Code Geass
Guilty Crown
Death Parade
Wolf's Rain
Robotics;Notes (meg a tobbi ;ős darab)
Angel Beats
Elfen Lied
Gokugoku no Brynhildr
Evangelion all the way :)
Láttam a kérdésben felsoroltakat, a KnK kivételével, de egyiken sem lehet annyira elgondolkozni mint az eván. (Ettől függetlenül imádom őket, főleg a F/Z-t :D)
Egyébként a legjobbakat már elmondták, ami szerintem mindenképpen megéri, hogy belenézz, az a Wolf's Rain és a Monster.
Ha tetszett a Berserk, akkor MINDENKÉPPEN olvasd el a mangát, mert ott lesz csak igazán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!