Conan a detektív (anime), több kérdésem is volna, hány részes?
750 része van eddig, amiből 52-t le is szinkronizáltak, felirattal pedig az uraharahop 250-ig lefordította(már nagyon rég szünetel, de egyre többen írnak az oldalra, hogy folytasság, úgyhogy szerintem a közeljövőbe fogják majd folytatani)
Hát többször visszaváltozott már, de véglegesen tudtommal még nem
Jelenleg is fut az anime és a manga is. Ki tudja, hogy mi lesz a vége. Ahogy az előttem szólót írták, 240-250-ig nagyjából fent van minden rész, egy-két kimaradással. Sajnos utána már csak elvétve van fent pl egy 300-as, egy 700-710, meg ilyenek.
Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy senki sem vállalja be, hogy végig lefordítsa, illetve sorrendben, egyesével feltöltse. Ott van pl a One Piece, a Bleach, a Naruto, a Fairy Tail, amiknek szintén ott van, hogy több száz rész, mégis megcsinálják. A Conan-t meg nem....
Azért nem fordítják tovább mert nehéz a nyelvezete. A kínlodást vele meg senki nem vállalja.
Illetve szögezzük hogy le hogy conam sose változik vissza sinichivé (max valami csodaszer miatt 1-2 részig) és sose fog összejönni rannal holott szeretik egymás.
Ez csak az én véleményem (jelen pillanatba 150 részt láttam). De ez a logikus is egyrészt a sorozat címe Conan a detektív, és maga conan a főszereplő, bizonyos nézetből sinichi csak egy "mesés" háttérsztori miért ilyen baromi okos Conan. Visszaváltoztatni kb annyit ér mint megőlni egy főszereplő. (Igen, én is megnéznék pár részt sinichivel de ez csak szép álom). A szerelmi szál hasonló. Egyrészt ha nem változik vissza nem jöhetnek össze ugyanakkor a szerelmi életükből még sooook soook részt ki tudnak és ki fognak facsarni, nem fognak lemondani róla.
Amit az első 51 részben lát az ember a maradék részkre is igaz. Ez egy végtelenített nyomozó sorozat. 1-2 részben egy gyilkosságot kivizsgálnak majd ugyanezt csinálják újra és újra és újra csak néha kötődik a háttértörténethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!