Ismertek olyan animéket, amelyekben a főhősnek tragikus a múltja vagy nehéz családi háttere vagy?
gondolok itt olyanokra mint pl.: ai yori aoshi, kamisama dolls, darker than black, kaichou wa maid-sama...
bármilyen műfajban jöhet, csak építsen e téme köré
Grisaia no Kajitsu - itt nagyon durva a főszereplő múltja, de a többi szereplőjé is rossz, + 2. évad és ova ezekben van benne leginkább a főszereplő múltja
Angel Beats! - ismerek olyan k1-es srácot aki sírt rajta :')
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin - 6 fiú javítóintézetbe kerül, ez szerintem mindent elárul arról, hogy tragikus múltjuk illetve nehéz családi hátterük van
Code Geass - a főhősnek elég tragikus múltja van, nem szeretném elárulni, mert nem emlékszem már rá pontosan, hogy az anime elején vagy közepe táján derül ki
Shigatsu wa Kimi no Uso: a főszereplőnek elég nehéz családi háttere van
Natsume Yuujinchou - a főszereplő fiút sokáig kiközösítették, mert látja az ayakashikat (japán szellemek), emiatt sok nehézségen ment keresztül, és most hiába került szerető emberek közé, elég nehezen tud kibontakozni
Death Parade - halál utáni életről szól, elég sok szereplőnek tragikus múltja van
D.Gray-man - itt is elég tragikus múlttal rendelkezik a főhős
Illetve az Angel Beats! szerintem is nagyon jó.
Gintama :D /Tényleg komolyan/
Natsume Yuujinchou
(Nagyon zárójelben SAO2 - Shinonnak)
Először is köszi az eddigi válaszokat .
A legtöbbet már láttam szóval jöhetnek még. :D
A gintama szerintem azért nem e köré épít(legalábbis abból kiindulva amennyit láttam belőle).
Az angel beats 1. részét láttam de nem nagyon jött be, mert elég értelmetlen meg bugyuta volt. Később beindul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!