Animések. Van, aki közületek utálja a japán (eredeti) szinkront?
nem kövezlek meg, mert nekem is vannak hasonló problémáim vele.
a férfiakat szeretem, mert igen karizmatikus némelyik férfihang, azok rendben vannak.
a női szereplők annyira kényesek, tisztelet a kivételnek, hogy tényleg idegesítő pl. deadman wonderlandben a kislány. náluk valahogy az a trend az animékben, hogy a nők kényesek és nyávogósak. én sem bírom, én mondjuk a ezt az animét alig bírtam nézni, amiatt, hogy a lány rettenetesen kényes volt. annyira idegesített, hogy bármennyire is volt izgalmas az anime, rontotta az élményt és abbahagytam. ugyanez volt a steins; gate-nél a zöldruhás lány.. pedig az egy tényleg jó anime, szerencsére nem adtam fel, sikerült végignéznem, annak ellenére hogy az a karakter idegesített.
nem is nézek már egy ideje animéket emiatt, mert idegesítőek a női hangok. persze nem mindegyik anime ilyen, de soknál előfordul. még angolul is rákerestem, hogy anime without annoying woman charaters... :D
én is néztem már angol szinkronnal animét, mert nincs idegesítő hang és még tanulhatok is vele.
1. Zöldruhás? Úgy érted Mayushii?: [link]
Szerintem inkább kék, talán türkiz. Na, tőle én is falat kapartam, még az angol hangjától is :D
3. Pedig a németek általában nagyon igényes szinkront készítenek - úgy lehetsz vele, mint én a japánnal. Az angol meg hullámzó. Vannak botrányosak, ugyanakkor jók is.
Mielőtt még valaki felkapná a vizet, nem mondanám soha, hogy a japán szinkron rossz, csupán nem nekem való. Nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!