Izgalmas, nem sablonos, jó grafikás anime?
Aminek nem nyomott a hangulata.
Shounen-en kívül bármi jó!
Gondolom az ilyen alap over hype-olt animeket mint pl Attack on Titan es Tokyo ghoul lattad mar mind.
Szoval szerintem amit megkene nezned az a Hamatora, ket evad van belole es eleg jo. Magyar felirat biztosan van valahol.
Köszönöm!
A Cowboy Bepop-ot, Grisaia no Kajitsut nem láttam. Most tartok a Re Hamatora 3 részénél.
Nyomott hangulat alatt azt értem, hogy nem ilyen világvége helyzet áll fenn, vagy nem ilyen hülye helyzet, mint juuou mujin no fafnir-ban, amellett, hogy az egész infinyte stratos koppintás, amellett még a 2. rész után megunható a hülye hangulata miatt, meg tear miatt :D
Meg ezeket a shóneneket nem bírom már, annyira rossz, s emellett egyetlen rész után tudom mi a vége..
Fate/Zero
Wolf's Rain
Berserk
Evangelion
Madoka Magica
Rainbow
Monster
Steins;Gate
Ezek a legjobb seinenek, amiket láttam, sok közülük nyomott hangulatú, de egyik sem erőltetett, eltúlzott (talán a Madokát és az SG-t kivéve). Mondjuk szerintem a jó seinenhez hozzá tartozik a nyomasztó hangulat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!