A Highschool DxD-nek a BorN az utolsó része?
Figyelt kérdés
Most néztem végig és nem volt kiírva hogy folytatják vagy Viszlát később!
De ha jobban belegondolok ami a trailerbe volt, csata az kimaradt, bár a történet szerintem folytatásért kiált.
2015. jún. 21. 07:15
1/4 Firedoom válasza:
Nem szoktak minden évad végére, hogy "Folytatjuk". És valoszinuleg nem állnak meg itt.
2/4 xtas99 válasza:
Nem hiszem , szinte biztos hogy folytatják. Énis nagyon várom de hát még csak 20.-ám jött ki a 12. rész mégis mit vártál ? :D Azért senki sem gyors ennyire :)
3/4 anonim válasza:
Én se hinném h abbahagyák.
Am a Born nem rész hanem évad.
4/4 Arató Jenci válasza:
Amúgy ja lesz folytatás mert még nem küzdöttek meg Vali és Issei és még a hatalmas vöröst sem győzték le meg hát én szerintem lesz még 2-3 évad + szerintem lesz házaság de ezt nem tudom teljesen mert ugye a végén azt mondta Issei Riasnak hogy mindig mindöröké,és szerintem tuti lesz folytatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!