Ki az a lálny akinak a yoututbon vidikn egy póréhagyma van a kezében és zöld haja van?
A neve Hatsune Miku, de nem szerepel semmilyen animében. Ő a vocaloid nevezetű szintetizátorprogram egyik énekeltethető karaktere.
bővebben:
"Az animáció öt képkockából áll, mely a Bleach című anime második epizódjában látható a 12. és 14. perc között. A szám 27 másodperc hosszú, mely alatt az animáció ismétlődik. A klipben Orihime egy póréhagymát pörget, miközben a többi szereplőhöz beszél. A jelenet egyben egy vicctéma, mely megbélyegzi a karaktert, mivel valami szokatlan és ehetetlen ételt akar főzni: a Bleachben Orihime rémesen főz."
3-as: ezen az oldalon már nem egy alkalommal találkoztam olyannal, hogy valaki rosszul emlékezett egy részletre. Arra gondoltam, hogy talán ő is és erről a videóról beszél:
https://www.youtube.com/watch?v=UHVajxZ_OH0
Szóval igen, olvastam a zöld hajat. Szándékosan nem vettem figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!