Van olyan anime ami Alice csodaországbanról szól vagy ez inspirálta?
Fushigi no Kuni no Alice
Ez Alice Csodaországban-on alapszik, de a története csak félig egyezik az eredeti mesével, legalábbis az ismertető szerint.
1983-84-es és 52 része van.
Leírok mindent ami a témáról eszembe jut :D Van aminek a története nem pont arról szól, de említi vagy van bent utalás. Írok címeket, te pedig animeaddictson meg tudod nézni az ismertetőjüket :)
-Pandora Hearts
-Gekijouban Heart no Kuni no Alice: Wonderful Wonder World
-Alice in Wonderland (1995) (ez nekem még anno megvolt videón, de eléggé gyerekes már mai szemmel nézve)
Plusz én elég sokszor láttam olyan hosszabb animéknél, hogy egy rész erejéig valahogy beépítik Alice történetét.
És képzeld van egy nagyon jó Alice játék ami kicsit elborultabb, de én nagyon imádom. Alice kicsit idősebben az után h eljött csodaországból... aztán ismét vissza kell mennie, de ez már másmilyen lesz...Alice Madness Returns a címe, nézz utána az is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!