Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Naruto-val kapcsolatos...

A Naruto-val kapcsolatos kérdések?

Figyelt kérdés

A gyerekek elnevezése lenne az első ami nem világos. Naruto az anyja után kapta a nevét (Uzumaki), Shikamatunak az anyja is meg az apja is Nara (nem?) tehát ez egyértelmű. Akkor ha nem ugyan abból a klánból van a két szülő akkor anya után kapja a vezetéknevét?

A második az Nagato-val kapcsolatos. Nagato az ugye Uzumaki, akkor hogy lehet neki Rinneganja??? Vagy az eredetileg Madaraé volt? Mert az egyik részbe a Zetsu papolt valami olyasmit hogy visszatér eredeti tulajdonosához. Vagy akkor most hogy van??

Megköszönném ha valaki eltudná magyarázni nekem a dolgokat. :D

2015. jún. 7. 12:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Naruto kérdést nem tudom.Pain pedig Madarától kapta a szemeit.
2015. jún. 7. 13:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Minato zárta Narutóba a Kyuubit, így megkeserítette az életét, és valszeg ezért kapta az anyja nevét és lett Uzumaki. Gondolom a 3.hokage nem akarta,h Naruto tudja,h az apjának köszönheti,h mindenki megveti őt.

Ha olvasod a mangát és/vagy nézed az animét, akk a 2. kérdés is világos. El volt mondva,h Madara halála előtt aktiválódott nála Hashirama ereje és feléledt a Rinneganja,így életben tudta még magát tartani. Majd később kiszedte a szemeit, a 2 Rinnegant, és titokban beültette Nagatónak, tehát Nagato sem tudott róla,h azok nem az ő szemei. Egyedül Madara, Obito és a Zetsuk tudták. Majd Madara Obitóra bízta a továbbiakat és meghalt. Így Nagato is azt hitte,h ő a kiválasztott, mert Rinneganjai lettek, közben meg csak átverték.

2015. jún. 7. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
belbiztonsági okokból nem verték nagydobra, hogy naruto minato fia, naruto se tudta jó sokáig, illetve a faluból is csak kevesen.
2015. jún. 7. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Naruto azért nem az apja után kapta a nevét, mert nem akarták hogy a faterja ellenségei megtalálják. Amúgy mindenki fater után kapja a nevét.
2015. jún. 7. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:

Az szerintem hülyeség, hogy "ne találják meg az ellenségei". Ennyi erővel senkinek sem lenne vezetékneve, mivel mindenki vannak ellenségei...

És ebben azért sincs semmilyen logika, mert mindenki tudta,h Narutóban van a Kyuubi. És egy esetleges ellenség számára nagyobb információ az,hogy egy kiskölyökbe zárták a Kyuubit, minthogy ki az apja, plusz az apjának semmilyen különleges vérvonalképessége sem volt, nem úgy mint a Hyuugáknak, akiknek a Byakuganját megakarta szerezni a Felhő falu.

Szal ebbe ilyet nem lehet belemagyarázni, mert nincs benne logika. Ahogy említettem, aza legvalószínűbb,hogy nem akarták,h Naruto tudja,h az apja "nyomorította" meg a gyerekkorát és miatta lett kirekesztett,tehát ne utálja.

2015. jún. 7. 20:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Bocsi,nem a kérdéshez kapcsolódó.Az melyik rész amikor a Hyuugáktól elakarják venni a byakugant?
2015. jún. 7. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan nem tudom,de sztem a "sima" Narutóban volt a chunin vizsgán miután Naruto kiütötte Nejit. A vereség után Nejit megkereste Hinata apja, akinek a testvére volt Neji apja és akkor mondta el neki,h régen beszöktek Konohába a Felhő falusiak és elakartak rabolni egy Hyuugát,h megszerezzék a szemeit. Hinata apja megölte az egyiket, de a Hyuugák és Konoha nem tudták bebizonyítani,h azok tényleg elakarták lopni a gyereket, ezért a Felhő falu választási lehetőséget adott nekik: vagy megölik a gyilkost (Hinata apját) és a hulláját átadják nekik vagy háborút kezdenek Konoha ellen.

És mivel Hinata és Neji apja ikrek voltak és a Felhő falusiak nem tudták,h melyik melyik, ezért Neji apja úgy döntött,h öljék meg és őt adják át. Mivel Hinata apja a klán főágába tartozik,így halála után is rendesen működne a Byakuganja, de Neji apja a mellékágba tartozik, ott a pecsét a homlokán és így ha meghal, akkor a Byakugan se lesz működőképes, plusz a mellékágnak a főágat kell szolgálnia. És így kicselezték a Felhő falut.

2015. jún. 7. 22:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Értem.Köszönöm már rá is találtam. :)
2015. jún. 8. 08:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Így már értem :)
2015. jún. 8. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Úgy tudom japánoknál a gyerek az anyja vezeték nevét kapja.

Nagato rinnenganja meg eredetileg Madaráé.

2015. jún. 8. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!