A Naruto-val kapcsolatos kérdések?
A gyerekek elnevezése lenne az első ami nem világos. Naruto az anyja után kapta a nevét (Uzumaki), Shikamatunak az anyja is meg az apja is Nara (nem?) tehát ez egyértelmű. Akkor ha nem ugyan abból a klánból van a két szülő akkor anya után kapja a vezetéknevét?
A második az Nagato-val kapcsolatos. Nagato az ugye Uzumaki, akkor hogy lehet neki Rinneganja??? Vagy az eredetileg Madaraé volt? Mert az egyik részbe a Zetsu papolt valami olyasmit hogy visszatér eredeti tulajdonosához. Vagy akkor most hogy van??
Megköszönném ha valaki eltudná magyarázni nekem a dolgokat. :D
Minato zárta Narutóba a Kyuubit, így megkeserítette az életét, és valszeg ezért kapta az anyja nevét és lett Uzumaki. Gondolom a 3.hokage nem akarta,h Naruto tudja,h az apjának köszönheti,h mindenki megveti őt.
Ha olvasod a mangát és/vagy nézed az animét, akk a 2. kérdés is világos. El volt mondva,h Madara halála előtt aktiválódott nála Hashirama ereje és feléledt a Rinneganja,így életben tudta még magát tartani. Majd később kiszedte a szemeit, a 2 Rinnegant, és titokban beültette Nagatónak, tehát Nagato sem tudott róla,h azok nem az ő szemei. Egyedül Madara, Obito és a Zetsuk tudták. Majd Madara Obitóra bízta a továbbiakat és meghalt. Így Nagato is azt hitte,h ő a kiválasztott, mert Rinneganjai lettek, közben meg csak átverték.
Az szerintem hülyeség, hogy "ne találják meg az ellenségei". Ennyi erővel senkinek sem lenne vezetékneve, mivel mindenki vannak ellenségei...
És ebben azért sincs semmilyen logika, mert mindenki tudta,h Narutóban van a Kyuubi. És egy esetleges ellenség számára nagyobb információ az,hogy egy kiskölyökbe zárták a Kyuubit, minthogy ki az apja, plusz az apjának semmilyen különleges vérvonalképessége sem volt, nem úgy mint a Hyuugáknak, akiknek a Byakuganját megakarta szerezni a Felhő falu.
Szal ebbe ilyet nem lehet belemagyarázni, mert nincs benne logika. Ahogy említettem, aza legvalószínűbb,hogy nem akarták,h Naruto tudja,h az apja "nyomorította" meg a gyerekkorát és miatta lett kirekesztett,tehát ne utálja.
Pontosan nem tudom,de sztem a "sima" Narutóban volt a chunin vizsgán miután Naruto kiütötte Nejit. A vereség után Nejit megkereste Hinata apja, akinek a testvére volt Neji apja és akkor mondta el neki,h régen beszöktek Konohába a Felhő falusiak és elakartak rabolni egy Hyuugát,h megszerezzék a szemeit. Hinata apja megölte az egyiket, de a Hyuugák és Konoha nem tudták bebizonyítani,h azok tényleg elakarták lopni a gyereket, ezért a Felhő falu választási lehetőséget adott nekik: vagy megölik a gyilkost (Hinata apját) és a hulláját átadják nekik vagy háborút kezdenek Konoha ellen.
És mivel Hinata és Neji apja ikrek voltak és a Felhő falusiak nem tudták,h melyik melyik, ezért Neji apja úgy döntött,h öljék meg és őt adják át. Mivel Hinata apja a klán főágába tartozik,így halála után is rendesen működne a Byakuganja, de Neji apja a mellékágba tartozik, ott a pecsét a homlokán és így ha meghal, akkor a Byakugan se lesz működőképes, plusz a mellékágnak a főágat kell szolgálnia. És így kicselezték a Felhő falut.
Úgy tudom japánoknál a gyerek az anyja vezeték nevét kapja.
Nagato rinnenganja meg eredetileg Madaráé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!