Milyenek ezek az animék?
A lényeg nekem az, hogy viccesek-e és hogy a vége jó-e? És hány részesek?
Itazura na Kiss
Kareshi Kanojo no Jijou
Bokura ga Ita
Special a
Ouran High School Host Club
school rumble
Nana
És tudnátok esetleg még ilyen stílusú aminéket, amik szerintetek kifogyhatatlanok?
Special A, Ouran, School Rumble ---> 100% humor, 0% dráma
Itazura na Kiss ---> humoros, minimális drámával
Bokura ga Ita, Nana ---> kőkemény szerelmi dráma, néha egykét feszültség oldó poén főleg az elején
KareKano-t még nem láttam
Érdemes megnézni: Sukitte II na Yo, Nodame Cantabile, Hashimitsu to Clover, Kimi ni Todoke, Tonari no Kaibutsu-kun
A Nanának nagyon elcseszték a végét mikor gyereke született...
teljesen összekutyulódott
Tetszettek.
Tonari no Kaibutsu-kun
Kotoura-san
Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai
Suki-tte Ii Na Yo (ez a leglassabb az én felsoroltjaimhoz képest)
Köszönöm az összes választ!
Az Ouran H S H C-t és a Nanát elkezdem nézni. :)
A NANA-t mindenkeppen nezd meg, mert nagyon jo, teljesen elethu es barmelyik emberrel elofordulhatnak a benne tortent dramai fordulatok, kellokeppem humoros es dramai egyszerre, a vege nem elcseszett, hanem egy fajta lezaras.. Mangaban tovabb tudod olvasni.. Az anime a 12. kotetig dolgozza fel a mangat es mar megjelent a 18. kotet is, nagyon sok dologra feny kerul es nagyon szeretheto egy anime!
A NANA alkotojatol en meg ajanlanam a Paradise Kiss-t, mert ez is elethubb, mint a tobbi anime, kello komolyaag van benne es ez kicsit fiatalabb korosztalyrol szol mint a NANA, de en ugyan ugy szeretem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!