Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok kuundere vagy tsundere...

Tudtok kuundere vagy tsundere animeket?

Figyelt kérdés
Ez a ketto a kedvenc mufajom nagyon sokat is lattam beloluk, de mivel a legtobb csak 12 reszes volt vagy befejezetlen igy gyorsan tul is jutottam (nem, nem nezhettem lassabban mert nem birom ki altalaban 2 nap vagy max 3 nap alatt vegzek veluk) ezert kerem a segitsegetek hogyha pont raertek es szivesen segitenetek akkor nagyon hosszas listat vagy akarmit ezekbol a mufajokbol animeket amiknek mar van felirattuk. Mar sajnos probalkoztam az animeaddicts-el is de nem sokra jutottam nagyon szepen megkoszonom azoknak akik megertenek es segitenek.:)

#anime #keresés #tsuundere
2015. máj. 25. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Tsunderéből annyi van mint égen a csillag, 3-4 évados a Zero no Tsukaima és a Hayate no Gotoku.

Kuudere sajnos igen kevés van, sőt sokszor 1-2 epizód erejéig tartó mellékszereplők csak. Kivétel talán a Ben-to és az Angel Beats, ott többet szerepelnek. Ja meg ott a Nichijou TV egyik főszereplője, ő aztán rendesen kimeríti a kuudere fogalmát. :D

2015. máj. 25. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
2015. máj. 25. 21:47
 3/4 anonim válasza:

Fiú tsunderék:

England (Anglia)~Hetalia Axis Powers

South Italy (Dél-Olaszország,Romano)~Hetalia Axis Powers

2015. máj. 26. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valasszokat nagyon sokat jelentenek nekem! :)
2015. máj. 28. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!