Írnátok pár film/anime-t ami a szuperhős témával foglalkozik?
Olyan filmet vagy animet keresek ami a szuperhős témával foglalkozik.Nem olyan filmet mint pl: A vasember,Superman ami igazi szuperhősről szól ,hanem mint pl: Zoom, Hancock,Meteor man,Kick ass,Szuper exnőm,Szuperhősök újgeneráció(Amazing Extraordinary Friends),A fantom,
Zoom kapitány(asszem),A szövetség,stb.
Vagyis nem az ismertebb hősökre gondolok hanem épp az ellenkezőjére a kevésbé ismert hősökről szóló vagy kicsit régebbi filmekre amit úgy az átlag talán nem látott vagy már el is felejtette.Értitek mert akkor én sem láttam eléggé érdekel a téma ,de nem vagyok nagy fan. Animébőll küldhetitek az összeset nem sok van belőle ebben a témában.
One Punch Man című anime, elvileg most készítik, de a mangát tudod olvasni, csak jót hallottam róla.
Közvetetten a Fate széria (főleg a Fate/zero) is erről szól, hogy mit jelent hősnek lenni, de konkrét szuperhősök nincsenek benne.
Boku no hero academia (anime)
Fantasztikus shonen vígjáték. A zenéje tökéletes, az animés humort nem szoktam szerwtni, de ebben tényleg jó a humor, az ellenségek királyak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!