A Naruto-Gaiden hány részes lesz?
Figyelt kérdés
Most van 3 része, nemde??
Ez is olyan hosszú lesz, mint a Naruto (700 rész), vagy sokkal rövidebb??
Ha okosabbak vagytok mint én, akk léci irjátok le, hogy mi lesz ezután...
(Nagyon ajánlom, hogy ne Karin legyen Sarada anyja!! XD)
2015. máj. 21. 11:17
1/10 anonim válasza:
Ma jelent meg a 4.fejezet. Közel sem lesz olyan hosszú. mint a Naruto, mivel oda volt írva,h "short story".
2/10 anonim válasza:
emlékeim szerint valahol 50 részt emlegettek
3/10 anonim válasza:
Augusztusig fog tartani heti részekkel, számold ki az mennyi.
4/10 anonim válasza:
vki esetleg tud linket adni hol tom elovasni a részeket?
7/10 anonim válasza:
Hallodddd! A naruto olyan lesz mint az one piece meg dragon ball soha se lesz vége.Én utálom az ilyen hosszú mangákat, mert 5 év mulva már krvára nem fog érdekelni :CC
8/10 A kérdező kommentje:
Engem 8 éve érdekel, nem hinném hogy eztán már nem fog. Remélem, hogy inkább húzza Kishimoto hosszúra, nem akarom hogy vége legyen!!!!!
2015. máj. 26. 18:56
9/10 anonim válasza:
Jó, 8 éve érdekel, ha 20 évesen van egy kisebb korszakod 1-2 évig utána 10 év mulva szerintem 30 évesen nem fogsz mangázni. nekem ez a gondom
10/10 anonim válasza:
Hát, én pl 25 vagyok és ugyanúgy érdekelnek a mangák/animék, mint 12 éve. Kétlem, hogy 5 év múlva majd áttérek a kötésmintákra...
Jó lenne, ha lenne a gaidenből is anime :3 még ha csak egy 12 részes is, ha tényleg rövid lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!