Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van itt valaki aki látt a...

Van itt valaki aki látt a Kuroshitsuji (Black Butler) animét? Kicsit összezavarodtam a a 2. évad miatt.

Figyelt kérdés
Hogy támadott fel Ciel és hogy hogy minden úgy ment tovább mintha az 1. évad nem is létezne. Lehet hogy kihagytam pár OVA-t valaki linkelné őket? Előre is köszönöm :)

2015. máj. 20. 19:40
 1/3 walaakíí ***** válasza:

Szia:)

SPOILER

Ha végignézted a 2.évadot,benne volt, hogy Sebastian nem tudta megölni Cielt,ugyanis leszakadt a karja amin a "pecsét "volt,szóval nem haltmeg,csak elájult:)

2015. máj. 21. 16:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat most már értem csak azt nem tudom hogy ez mért csak a második évad végén derül ki :/. Ment a zöld pacsi :)
2015. máj. 21. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, bár nem olvasom a mangát, de már több helyen olvastam, hogy a második évad eleve benne sincs a mangába. (nagy bánatomra mert nekem kimondottan tetszett az Alois-os szál.)

Gondolom azért rakták a végére ezt a jelenetet, hogy tudják ezáltal folytatni normálisan a mangát,(anélkül hogy bezavarna a második évad történései) ezzel a Book of Circus-al. De tényleg nem olvasom a mangát, szóval nem 100%. :)

2015. máj. 21. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!