Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Hollow Ataraxiában Gilgamesh...

A Hollow Ataraxiában Gilgamesh fog szerepelni?

Figyelt kérdés
valaki azt mondta hogy a Fate/Stay Night folytatása a hollow ataraxia címet viseli,és ebben fog szerepelni gilgamesh? Csak mert elvileg az UBW végén meghal és kiváncsi lennék hogy szerepelni fog-e benne.A válaszokat előre is köszönöm

2015. máj. 17. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A Hollow Atraxia nem a UBW folytatása, hanem a Fate rooté.

Amennyire tudom nem szerepel benne, mert ott is meghalt.

2015. máj. 17. 18:11
 2/12 A kérdező kommentje:
akkor gilgamesh nem fog többször szerepelni miután meghal az UBW-ben?
2015. máj. 17. 18:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Mint mondtam, Gilgamesh NEM az UBW-ben halt meg itt, mivel a Atraxia egy másik root folytatása.

Fogd fel úgy pl. hogy az a Shirou aki Fate ben szerepelt Archer lett. Aki UBW-ben szerepelt az nem, másik "idősík".

Gilhamesh nem szerepel benne, mert Fate-ben is meghal, csak ott nem Shirou öli meg.

2015. máj. 17. 18:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy most kiakadsz de még mindig nem egészen értem ezt az egészet...Sajnos nagyon nehézkes a felfogásom.Sok kérdést néztem meg ilyesmikkel kapcsolatosan ezen az oldalon de az egyik ezt a másik meg mást mond úgyhogy teljesen össze vagyok zavarodva...Jogos ha most hülyének nézel de nekem ez bonyolult...Elég sok kérdésem lenne ezzel az animével kapcsolatban de inkább azt hagyjuk.Azért érdekel hogy Gilgamesh végleg meghal-e mert ő a kedvenc karakterem ebben az animében..szóval biztosra kell mennem hogy mindent értek-e
2015. máj. 17. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Rendben, tehát:

Az anime egy Visual Novel alapján készült, aminek 3 "útja" van. Mindegyik út ugyanazokkal a karakterekkel, ugyanabban az idősíkban játszódik, de 1-1 döntés miatt mégis teljesen más események történtek. (Mint egy játék 3 féle végigjátszása).

A 3 "út":

1) Fate (2006-os anime)

2) UBW (most futó anime)

3) Heavens Feel (nyáron jön)

Fate-ben Shirou Saberbe szeret bele főleg rájuk koncentrál a történet, az elején Archer egy döntés miatt lesérül, és így mint egy pillangóhatás hamarabb meghal.

UBW-ben Archer nem sérül meg és elég sokáig él ahhoz, hogy visszaszerezze az emlékeit így itt ő karaktere dominál Saber helyett. Shirou Rinbe szeret bele.

Heavens Feel Shirou és Saukurára koncentrál.

2015. máj. 17. 20:26
 6/12 A kérdező kommentje:
ezzel én is tisztában vagyok azért köszi hogy alaposabban elmagyaráztad:D de engem az érdekel hogy azzal a szerencsétlennel mi fog történni mert gilgamesh nélkül (igaz keveset szerepel a sorozatban)de ő a kedvenc karakterem benne,meg lancer és elvileg mindketten meghalnak ez így meg olyan unalmas nélkülük...legalább gilgamesh feltámad vagy valami? Vagy mi lesz vele...biztos most mérges lehetsz hogy lehetek ilyen hülye de nekem tudnom kell hogy mi lesz azzal a szerencsétlennel..
2015. máj. 17. 22:49
 7/12 anonim válasza:
Kedves válaszoló, szerintem add fel, ha eddig nem értette meg, akkor ezután sem fogja :D
2015. máj. 18. 10:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem fognak feltámadni. Ha csinálnak még előzményeket, pl. 3. grálháborúról vagy az azutáni eseményekről akkor szerepelhetnek, mivel erről van egy manga is.

Fate/strange fake -ben (előzmény) Rin Tousaka felmenője Lancer mestere, és Gilgamesh is szerepel.

2015. máj. 18. 10:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha az számít valamit Fate Strangeben legalább megtudunk kicsit többet Gilgamesh multjáról, illetve ebben szerepel az egyetlen barátja is a megidézettek között, Enkidu.
2015. máj. 18. 11:24
 10/12 A kérdező kommentje:
most már világos nagyon szépen köszönöm segítséget :) kár hogy megfognak halni pedig jó arcok
2015. máj. 18. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!