Valaki tud egy jó animét? Többi lent
Figyelt kérdés
Nézegetem/keresgélem az animéket, nagy ritkán megtetszik egy anime, elkezdem nézni érdekesnek tűnik aztán a felénél megunom MERT TUDOM/SEJTEM, hogy mi lesz az anime vége. szóval a lényegre térek, valaki nem tudna olyan animéket mondani ami kiszámíthatatlan, érdekes, kicsit misztikus, és izgalmas?!2015. máj. 17. 00:37
11/14 anonim válasza:
a claymore-t javaslom. az az egy baja hogy nem zárult le a cselekmény a sorozat végén.(persze mangában folytatódik és még mindig adják ki a új részeit) esetleg még a hellsing et tudnám javasolni + tokyo ghul.....
12/14 anonim válasza:
Tudom hogy már írták, de a Steins;Gate tényleg tökéletesen passzol ide.
Esetleg még No Game No Life.
13/14 forbidden válasza:
Durarara
Tokyo Ghoul
Kuroshitsuji
Zetsuen no tempest
Ezekben volt pár nemvárt fordulat, de majd te döntöd el, hogy tetszenek-e...
14/14 anonim válasza:
From the New World
Higurashi
Steins Gate
Code Geass
Baccano (itt a végig azt se tudod mi van :D)
Durarara (hasonló a helyzet, végén áll össze, de nagyon jó)
Monster
Death Note
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!