Gyilkolós anime?
Olyan kéne, ahol vagy 1 valaki öli a többit, vagy mindenki mindenkit, vagy hasonló...
Láttam már a mirai nikkit, corpse party-t, tokyo ghoult, elfen liedet, blood-c-t, blood+-t, anothert, higurashi-t, (nem tudom, számít-e, de sword art online), Parasyte the Maximum-ot... Még mi van?
Higurashinak van 2. évada is. (Bár ott már inkább összedolgoznak és megpróbálják megmenteni egymást).
Más anime:
Shiki
Fate/Zero
Unlimited Blade Works (Fate Zero folytatása)
Deadman Wonderland
Baccano!
Monster (bár ebben csak 1-2 ember gyilkol, inkább thriller)
tudom, hogy van második évada... ki ne jönne rá? ott van rögtön az utolsó rész alatt :)
de amúgy köszi, látom, jártas vagy a témában! ^^ arigato :D
Nem nagyon nézek ilyesmit, mert nagyon félős vagyok, így csak ritkán merek beléjük kezdeni:D Anothert én is láttam.
Btooom!
Angel Beats! (az első felében még viccesen vannak felfogva a halálok (pl kopog az ajtón, mire oldalról egy hatalmas kalapács a falra keni, majd kitörik a fal és kiesik a harmadikról), de igazából komoly mondanivalója van, a túlvilágon játszódik)
Esetleg még
Afro Samurai
Akame ga Kill!
-bár nekem ezek annyira nem jöttek be.
Death Note - itt nagyon sok embert ölnek
Samurai Champloo - vicces, és sok embert ölnek
- Hellsing
- Hellsing Ultimate
És talán az Attack on Titan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!