Gizda50 kérdése:
Szomorú multú anime hős?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem tudom hogy ki ismeri a grisai no kajitsu c. animét de az 1.évad nagyon tetszett és ugyan még csak az eléjén járunk a 2.évadnak de nagyon megtetszett ez a megkínzott főhős dolog. Félre értés ne essék nem vagyok szadista csak láttam hogy milyen szomorú multja van (amit még nem is láttam teljesen) mégis mindenkinek segít maga körül akinek csak tud.
TEHÁT a kérdés tudtok mondani olyan animét amiben a srácnak szomorú multja van / megkínozták / a testét sebek borítják.
Válaszokat várom egyből megy a zöld kéz.
2015. ápr. 25. 21:46
11/14 anonim válasza:
Nem pont ilyen kínzós dolog, de Fullmetal alchemist (brotherhood)-ban is elég szomorú a főhösök gyerekkora.
12/14 anonim válasza:
Fate/Zero esetleg Fate / Unlimited Blade Works
(Ilyi, Shiro)
Tasogare Otome x Amnesia (főhős)
Tokyo Ghoul (Kaneki) - bár itt a főhős gyerekkora csak Novel-ből derül ki főleg.
Higurashi
13/14 anonim válasza:
Tengen toppa; Simonnak elég szomorú háttere van.
14/14 anonim válasza:
Szerintem Bleach-Kurosaki Ichigo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!