Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a kedvenc animétek?

Mi a kedvenc animétek?

Figyelt kérdés
éppen kifogytam mindenböl, ugyhogy szuksegem lenne utanpotlasra...en barmit szivesen megnezek...nagyon megkoszonnem ha roviden osszefoglalnatok egy-ket jonak a tartalmat:)

2015. ápr. 23. 23:07
1 2
 11/16 anonim válasza:
Donten ni Warau,Noragami,Btoom!
2015. ápr. 25. 17:32
 12/16 SmiLeey válasza:

[link]

ezeket láttam már amik elnyerték a tetszésemet.

2015. ápr. 25. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Ao no exorcist:3
2015. aug. 9. 23:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet késôn írok de hátha észreveszed.Én nem nézek animéket, de régeb nagyon oda voltam értük,s mái napig a Romeo x Juliete a kedvencem.Hogy miért?Ez én magam se tudom kifejteni,de majdnem minden nap újranézem az összes részét magyar szinkronal a youtuben.Nem a grafikája,hanem inkább a története tetszik,és nagyon megfogott.Az igaz szerelmet szimbolizálja,hogy képesek egymásért meghalni,s megtagadni,hogy kik õk csak együtt legyenek.Ezért nekem nagyon tetszik.Nem hiszem, hogy sok mindenki pont ezért az animéért lenne oda, de szerintem nagyon szép és megfogott.
2015. dec. 20. 13:13
 15/16 anonim válasza:
Abszolút a Karneval. Cosplayem is van belőle.
2016. jan. 3. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem az InuYahsa.
2016. jan. 6. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!