Tudnátok mondani egy jó kis túlélőjátékos animét?
Figyelt kérdés
Szóval eddig ezeket láttam ami tulélöjáték volt: Gantz Mirai nikki (sword art online bár nagyot csalodtam a sao-ba történetét eltalálták de részröl részre egyre rosszabb lett kb mint a naruto..) btoom Deadman wonderland highschool of the dead (ez még a határ) és olyat mint a "shiki" ne irjatok lehet tulélésröl szolt de semmi játék nem volt benne ha tudtok akár irhattok picit a "iskolai élet , szerelem , dráma , vicces" stilusban is de nem nagyon hiszem hogy tudtok abbol a témábol irni oylat amit nem láttam felse szeretném sorolni. jah és a grafika is legyen normális normális minöségbe meglehessen találni etc akár még mmorpgs animével is dobhattok de azokbol is láttam már a normálisabbakat. normális (jó) : No Game No Life2015. ápr. 18. 12:58
11/23 anonim válasza:
MMORPGS-nek esetleg Ixion Saga DT
12/23 A kérdező kommentje:
mindegyiket láttam. párat amit irtatok talán 2-3 -mat nem láttam , de már azokat is megnéztem irhattok még :)
2015. ápr. 27. 14:19
13/23 anonim válasza:
Accel World
Tower of Druaga: The Aegis of Uruk
.hack sorozat
Ragnarok the Animation
14/23 A kérdező kommentje:
Láttam :l hacket már irták ragnarokot is accel world meg alap.
2015. ápr. 27. 19:12
15/23 A kérdező kommentje:
Tower of Druaga: The Aegis of Uruk-ot megnéztem egy hete.
2015. ápr. 27. 19:13
16/23 ptlg225 válasza:
A Terraformars túlélős nem játék ,de olyan küldetés van benne ami játéknak is elmenne.
17/23 anonim válasza:
ha nem riaszt el a shoujo-ai, akkor Akuma no Riddle
18/23 A kérdező kommentje:
Áh irjatok még lécci ^^ bocsi hogy ennyit kérek de mindegyiket megnéztem már qwq.. xD
2015. máj. 2. 12:10
20/23 anonim válasza:
Senki se mondja a Mirai Nikki-t?? Aki nem ismeri, most rögtön kezdheti is nézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!