Ajánlanátok pár animét? Elég szines az izlésköröm, többi lent
Figyelt kérdés
Amik eddigi kedvenceim:FMA Brotherhood, Death Note, Guilty Crown, D-Frag, Akame ga Kill, Sakurasou no Pet na Kanojo, Haiyore Nyaruko san. Amiket szintén láttam de annyira nem lopták be magukat a szivembe mint a fentiek:Mirai Nikki,Deadman Wonderland,Sword art online,Highschool DxD,Accel World, Attack on Titan ,Tokyo Ghoul(no comment), Mayo Chiki. Tehát nekem egy animének vagy viccesnek,ecchinek,véresnek vagy jó sztorival megáldottnak kell lennie. Válaszaitokat alőre is köszönöm2015. ápr. 16. 18:30
1/8 anonim válasza:
Fairy Tail
Gosick
Akatsuki no Yona
11 eyes
Angel Beats!
Ao no Exorcist
Btooom!
Noragami
K-ON!
Nem tudom, hogy állsz a romantikával, de itt van pár romantikus vígjáték:
- Toradora
- Tonari no Kaibutsu-kun
- Bokura wa Minna Kawaisou
Remélem segítettem:)
2/8 A kérdező kommentje:
B-toom ot láttam,a többinek meg utánanézek.Köszi a gyors választ :3
2015. ápr. 16. 18:48
3/8 anonim válasza:
A Tokyo Ravesn (műfaja: ecchi,akció,vigjáték,màgia)
Sajnos csak ezt nem irtàk még remélem azért valamennyit segitettem ha nem akkor bocsánat.
4/8 anonim válasza:
Nekem a romantikusok a kedvenceim, de zeek közül is az abszolút kedvenc a Lovely Complex meg a kouchi wa made-saga :)
5/8 Riley Grove válasza:
Steins;Gate
Code Geass
Parasyte
B gata H kei
Another
Noragami
Bokura wa Minna Kawaisou
Zankyou no Terror
Nisekoi
Sakurasou no Pet na Kanojo
Ao no Exorcist
Hentai Ouji to Warawanai Neko
Hataraku Maou-sama!
Zero no Tsukaima
MM!
Haikyuu!!
Hyouka
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,a beküldöttek közül csak a hentai ouji t láttam meg a b gata h kei be kezdtem bele (de nem tetszett). Ezzel a mennyiségű animével honapokig is el leszek,ugyhogy megegyszer köszönöm :D
2015. ápr. 16. 23:41
7/8 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül, ha ismertek még olyan animét ami még nem volt a többi között azt leírhatjátok :)
2015. ápr. 17. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!