Mi lett Maximillien Pegasus-sal miután Bakura elvette az ezer éves ikonját?

Hát nagyon rossz lett az állapota/beteg lett...
én a 70.résznél vagyok eddig mindig azt mondták hogy eltünt és mást nem mutattak/mondtak róla

Igyekszem spoilermentesen írni, komoly szerepe nem lesz már, az egyik story arc-ban már mint "jófiú" fog szerepelni, de rendkívül mellékes szerepben, és csak néhány epizódban tűnik fel. Illetve visszaemlékezésekben.
A sorozaton kontinuitásába csak nehezen gyömöszölhető filmben kap egy viszonylag komolyabb szerepet.
A GX sorozatban néhány rész erejéig fel-fel tűnik.

Kaptam egy privátot a filmmel kapcsolatban, nem tudom, hogy a kérdező írta-e vagy más, de mivel őt is érdekelheti így leírom a "közösbe" a Yu-Gi-Oh Film címe rendkívül "fantáziadúsan": Yu-gi-oh The Movie: Pyramid of Light
németül megtaláltam a youtubeon is:
https://www.youtube.com/watch?v=F8FcHL57BOo
-németül tudók előnyben
Amúgy meg az animehere.com-on kell beírni a keresőbe a címét és megtalálod az angol nyelvű verziót.
Magyarra nem szinkronizálták le. Személy szerint én nem is tartom egy jó műnek, valahogy kilóg az egész sorozatból, az itteni eseményekre konkrétan utalás sincs később, és azt sem tudjuk, hogy pontosan mikor játszódik ez a történet, azt lehet tudni, hogy a Battle city-Noah virtuális világa-Marik arc-ok után van, de még az Atlantis-Orikalkos arc előtt -gondolom.
Pegazus többé-kevésbé még visszatér a 4. évadban, plusz szerepel a Fénypiramis movie-ban és a Bonds Beyond Time-ban is caméózik kicsit.
Mellesleg az, hogy beteg lett, csak az amerikai változat baromsága. Bakura megtámadta és elvette az Ezeréves Szemét, amit ugyebár a bal szemüregébe "gyömöszölt be" Shadi annak idején, összenyomva a szemfolyóját. Képzeld csak el, hogy egy arany gömböt ráncigálnak ki a szemgödrödből... Hát ez történt vele legjobb tudomásom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!