Mi a véleményetek a One Piece c. animėről?

Szerintem sokkal jobb a története, mint pl. a Narutónak vagy Bleachnek. Rengeteg karakter van benne, jó harcok, humor, váratlan fordulatok, és alig vannak benne fillerek, eddig 687 részből kb. csak 80 rész volt filler,de azok se olyan szánalmasak, mint pl. az említett másik 2 anime fillerei.
Viszont amiért nem raknak bele fillereket, ezért máshogy húzzák az időt az anime készítői. Ez inkább az utóbbi néhány évre jellemző. Ez abban merül ki,h nagyon hosszú az intro, és szeretnek elidőzni azzal h a karakterek futását mutatják vagy embereket,ha azon csodálkoznak stb.
Plusz mivel ez egy nagyobb kaliberű történet, ezért elég hosszú a felvezetése és ez sokaknak nem tetszik,akik elkezdik nézni. Az első ellenség az anime 31.részében jelenik meg, az első olyan ellenség aki tényleg ér is vmit kb. a 90. részben. És mivel elég régen kezdődött, ezért a rajzolása nem olyan szép, mint pl. az Attack on Titané.
Szal én jobban szeretem a One Piecet mangában, de az anime is mindenképp megér egy próbát. Azért az is elárul vmit,h eladásokban néhány éve a Dragon Ball fölé kerekedett.

Én nagyon unalmasnak találtam, pedig végignéztem a Narutot, Bleach-t, és azt mondták ezeknél sokkal jobb. Mondjuk az is igaz, hogy a rajzolása nekem kicsit bökte a szemem.
Legutóbb belekezdtem onnan, hogy két év múlva találkoznak újra, meg egy kicsit vissza is ugrottam egy bizonyos valaki elhalalálozásához. Nagyon iriitáló volt nekem, hogy az alapjában véve drámai és szomorú jeleneteket, milyen magas szinten tudják elb*szni azokkal a rusnya sírós fejekkel... >_<
Szerintem viszont mindenképpen kezdj bele, mert lehet, hogy végül a vélemények alapján végül mégsem tennéd, de élvezted volna, ha megnézed. Inkább hagyatkozz a saját véleményedre. Ha tetszik folytatod, ha nem, akkor nem. :)
14/L

Szerintem is jobb a történet, mint pl. a Narutoban. A rajzolással nekem nincs bajom, az elején furcsállottam, de most már tetszik. Egy ideig az anime-ot néztem és nagyon tetszett, egy idő után azonban romlott a minősége (húzzák a történetet) és áttértem mangára, amit azóta többször végigolvastam és a kedvencem. Szerintem érdemes belefogni, de hogy tetszeni fog-e neked azt nem tudom. :)
23L

második legjobb anime amit nézek. (az első a Gintama) rettenetesen jó harcokat mutatnak be. a karaktereknek az idő haladtával nem csak az erejük, de a jellemük is fejlődik valamelyest.(pl. hogyan viszonyult Robin a többiekhez amikor csatlakozott a csapathoz, és hogyan a későbbi részekben) A humoror és a szomorkás részeken is a toppon van. (spoiler: eléri, hogy az ember megsirasson egy HAJÓT)
Sokan mondják , hogy nincs túl jó grafikája, de valahogy én nem látok semmi különbséget a többihez viszonyítva.

Elkezdtem, nekem nem tetszett.
Az is nevetséges, hogy milyen hosszúra van húzva az egész. Sőt, készítő szerint még a történet felénél se jár... WTF?! Milyen hosszúra akarja még húzni, ennyi idő alatt már réges rég ki lehetett volna fejteni is be is fejezni egy rendes történetet.

Enies Lobbyig jó volt, utána nagyon jót tett volna neki egy minimum 2 éves pihenő, de legkésőbb a TS idején.
Mostanra nagyon vontatott és trehány az anime. Amit nagyon sajnálok, mert régen a kedvencem volt, már-már 10/10-es. Teljesen lerombolták a nimbuszát, azzal amit a Toei csinál mostanában az animével.
Szerencsére a manga még mindig színvonalas.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!