Milyen jó filmeket, sorozatokat tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Vagy fantasy, vagy sci-fi vagy valami horror legyen, esetleg vígjáték. Anime is jöhet.
14/l
2015. ápr. 6. 17:45
1/12 anonim válasza:
a marveles szuperhősfilmeket már láttad? ha nem, akkor azok elég szórakoztatóak, meg ott vannak még olyan alapvetések, mint a Star Wars, A gyűrűk ura, a Vissza a jövőbe, a Jurassic Park, Az ötödik elem és hasonlók is.
2/12 anonim válasza:
jelenleg is futó sorozatokból a Doctor Who, a Trónok harca (oké, ez 14 évesen talán egy kicsit korai), a marveles Agent Carter, a The Flash/Arrow és a The Big Bang Theory elég jók, a régebbiek közül a Firefly-t érdemes mindenképpen megnézni.
3/12 A kérdező kommentje:
Ezeket mind láttam/nézem, kivéve a Firefly, abba akkor belenézek majd :)
Utolsó, dehogy korai a Trónok Harca, egyik kedvenc sorozatom :D Könyvben is tervezem elolvasni.
2015. ápr. 6. 18:23
4/12 anonim válasza:
a könyv jobb :) sci-fi vígjátékból a Paul megvolt már? vagy egyik kedvencem sci-fi horror-vígjátékban az Attack the Block, bár kicsit nehéz érteni a brit külvárosi akcentust benne.
5/12 A kérdező kommentje:
A Paul az kihagyhatatlan :D A Galaxis Utikalauz mellett, mondjuk abból tényleg sokkal jobb a könyv, a filmből kihagyták a kedvenc jeleneteimet. pl a kanapé üldözőset
2015. ápr. 6. 19:09
6/12 anonim válasza:
na igen, a Galaxis útikalauzból kb. lehetetlen jó filmet csinálni, a BBC-s minisorozat sem volt az igazi. nem sci-fi, fantasy, horror vagy vígjáték, de a Black Sailst nézed?
7/12 anonim válasza:
én ezeket a horrorokat ajánlom:
8/12 anonim válasza:
Animékből a Ghost In The Shell-t ajánlanám. Ha szereted a sci-fit, akkor kötelező darab. Készült belőle film és sorozat is.
9/12 A kérdező kommentje:
BBKristof: na itt van egy pár, köszi :D Van amelyiket már láttam, de utánanézek majd a többinek is.
utolsó: ez is megy a listára, sci-fi animékből most a Psycho Pass-t keztdem el, de tervezem megnézni a Sword Art Online és talán az Attack on Titan címűeket is.
#6-os: köszi, majd abba is belenézek, eddig nem hallottam felőle de így egy gyors keresés után nem néz ki rossznak
2015. ápr. 7. 16:38
10/12 anonim válasza:
Ha Psycho Pass tetszett, akkor a Ghost In The Shell-t imádni fogod. Sok dologban merít belőle a Psycho Pass. Szintén sci-fi témában még a Cowboy Bebop is remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!