Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak én vagyok így az ANIMÉKKEL?

Csak én vagyok így az ANIMÉKKEL?

Figyelt kérdés

Eltitkolt hobbinak számít az animézés.

Nem vagyok az a tipikus kocka gyerek, nagyon az ellentéte vagyok, dolgozok, tanulok, bulizok, csajozok, kondizok ezerrel :D és olyan a barátiköröm, hogy dúrván kifejezve "lenéznének". Ezért is titkolom, hogy imádom az animéket.

19f

2015. ápr. 4. 18:08
 1/10 vattacukor elefánt válasza:
Pech, nálunk max furán néznének mivel mindenki nézett kiskorában animét is mind imádtuk. Sőt, vannak akik most is néznek és bár nem kiabálják világgá, azért nem is kell titkolniuk.
2015. ápr. 4. 18:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Én se reklámozom, régebben marha sokat jártam Conokra, ott mindig kikapcsolódtam. Meg persze régebben még nem volt ennyi 'divat animés", akik már attól "animésnek" tartják magukat hogy "Hú, mennyire jó a One Piece, meg Hú milyen menő a Shingeki no Kyojin ezért már én is szeretem az animéket!" Ez a gusztustalan divatmajmolás, és ha elérik a 18-20 éves kort nem fognak többet foglalkozni ezzel, és a most fiataloknak max a negyede folytatja majd ezt a hobbit rendesen.

Visszatérve a tárgya, 12-13 évesen még híreszteltem, de mostanában már nem nagyon. Bár sok ismerősöm van egyetemen belül is aki animéket néz, de csak úgy nem ugrálok össze-vissza hogy én is animéket nézek. Ha valaki a barátom lesz akkor annak elmondom, mivel nem vagyok hardcore ezért sokakat nem is érdekel, én is elfogadom hogy sorozatokat néz, meg hogy kirándulni jár...

Érdekel hogy te melyik kategóriába esel, mert bevallom egy olyan ismerősöm van csak, aki ilyen Hű de nagy titokban tartja, de csak azért mert mellette builzi meg piálni jár haverokkal és azok az ismerősei hasonlóan reagálnának rá mint ahogy te leírtad...de az igazat megvallva ha valamelyik barátodnak elmondod és emiatt kiröhög akkor az nem a barátod...

21/L

2015. ápr. 4. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Tökre ugyanaz vagyok mint te kérdező... minden megegyezik :D jó azért nem vagyok otuka :D

Nekem még az exbarátnőm még beszólt, hogy milyen "hülye mesét" nézel :D na akkor célzásként megmutattam neki ezt a képet :DDDd

[link]

Nekem szerencsére van egy spanom akivel eltudok beszélgetni ilyenekről.

Te is próbálj szerezni min. egyet ;)

2015. ápr. 4. 18:33
 4/10 A kérdező kommentje:

#1-hát ja...

#2-es Én szinte mindenevő vagyok, Anohanatól kezdve az Attack on Titanig nézek animéket, inkább komolyabb műveket.

Nem olyan durva a helyzet azért is tettem idézőbe a "durván kifejezve" jelzőt :D

Nem az, hogy nem igazi barátok vagy hasonló, ha pl. felhoznám előttük azt se tudnák miaz ezért nem is erőltetem :D

Kicsit fura lenne pl. a diszkóban két sör mellett:

- Hé nézd azt a csajt, fogadjunk 10k-ban, hogy az este megdugom.

-Okés.

-Na és? Láttad a Tokyo Ghoul befejezőjét?

:DDD

#3-as pacsi sorstárs ;) jót nevettem a képen :D

2015. ápr. 4. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Őszintén, az, hogy valaki az SnK-t/SAO-t/Mirai Nikkit stb. nézi, ma már egyáltalán nem számít nagy dolognak. Főleg az utóbbi években ezek iszonyatosan elterjedtek. Nincs egy ilyen "animés" barátom se, de ezekből még ők is néztek rendesen. Igaz ritkán, de néha szoktunk róluk beszélgetni is.

Azt viszont ma már senkinem nem mondanám el, hogy K-on/Lucky Star/Yuru Yuri és barátai szerű sorozatokat sem vetem meg. Én imádom a cuki animelányokat, de ettől mindenki csak elhúzódik..

21f

2015. ápr. 4. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Őket minősíti, ha lenéznek. Ha jártasak lennének a témában, akkor tudnák, hogy a felnőttek számára is írnak anime-kat. Kollégista koromban (2 éve) senki nem szólt le ezért senkit, együtt nézték ezeket. Pedig ők nem 19, hanem minimum 22 évesek voltak.
2015. ápr. 4. 21:13
 7/10 anonim válasza:
Az osztalyunkban többen is néznek animét mi páran megbeszéljük hogy mit néztünk es hogy milyen. A többieket nem izgatja de néha le szóljak az animéket de ettől en meg szeretem.
2015. ápr. 5. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Az osztályom harmada animés, de nem szólnak le ezért minket. 17-18 évesek vagyunk.
2015. ápr. 5. 17:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Rajtam kívül ketten néznek néha animét (Ghiblit, Fairy Tailt meg ilyeneket) az osztályomban (12.), de én vagyok az egyetlen, aki kb ebben él, és nem divatfanulásból, hanem mert egyszerűen jobban érdekel. Valahogy jobban megragad az ALIVE mint a Cabin in the woods, pedig az alaphelyzet nagyjából ugyanaz mindkettőnél. Nem titkolom, nem is tudnám, viszont rendesen ki is vagyok utálva érte az osztályból.
2015. ápr. 5. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:

+1

Hasonló a helyzet, ismerősi köröm nem néz. Számomra is gáz lenne, ha kiderülne, de ez van :D

20/f

2015. ápr. 6. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!