Migniondance kérdése:
Tudnátok mondani ilyen animéket? Többi lent
Figyelt kérdés
Tehát arról van szó, h igazából hasonló animéket keresek mint a Kaichou wa Maid-sama! A fő koncepció az, h egy olyan lányról szól, aki nem egy érezelgős kis majom, és az anime végére is megmaradjon normálisnak. Ez jellemváltozással jár, így le lehet vágni h szerelmes animét keresek. És ha lehet legyen benne nélmi humor. A következő már nem olyan fontos, de én nagyon szeretem ha közben folyton új szereplőkkel ismerkedünk meg. Naq itt megállok, mert tudom, h már ezek is nagyon nehezek.Én már nagyon rég óta keresek a gyakorrin ilyen animét, de nem sokra jutottam. Minden válaszért megy a zöld2015. márc. 22. 20:58
1/3 anonim válasza:
Skip beat! ( [link]
Azt hiszem, hogy minden kritériumnak megfelel, mintha új szereplők is kerülnének (de arra már nem emlékszem pontosan)
2/3 anonim válasza:
ouran highschool host club
kanigami no asobi
sorademo sekai wa utsukushi
akame ga kill (+16)
akatsuki no yona -hát az elején egy kis ..., de utánna már kemény csajszi lesz X3
és a fő atrakció(bánom is én hogy kell írni) ami szerintem a legjobban megfelel az elvárásaidnak:
ginban kaleidoscope
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!