Miről szól a Devil Man Cry?
Nekem az anime nem tetszett, de a játék még jó attól :P
Egyébként epizódikus ha jól rémlik, minden rész másról. De úgy nagyjából annyi, h van a fasza Dante srác, aki démonokat öl és szereti a pizzát
Devil May Cry*
Szinte minden részben más-más küldetésre megy Dante, a démonvadász. Ha jól tudom az anyja ember volt, az apja meg egy hatalmas démon nagyúr, szóval az apjától örökölt némi "különleges" erőt, hol két egykezes pisztollyal, hol egy bazi nagy kétkezes karddal vagdalja apró hús méretűre a gonosz démonokat. Meg persze imádja az epres fagyit és a pizzát.
Csak azt nem értem AA-n mi ez az értékelés, alapból egy elég gyenge storyval applikál.
Még játékokban 1,3,4 rész jó volt, de story azoknak se volt erőssége (talán 3-4-ben OK).
De az sincs rendesen befejezve, pl. nem tudjuk Nero honnan kapta az erejét , vagy ki ő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!