Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Death Note c. anime nagyon...

Timerke kérdése:

A Death Note c. anime nagyon ilyesztő?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ölnek benne de mennyit?

2015. márc. 1. 18:03
 1/9 anonim válasza:

Nem:DD en imadtam:) bar eleg sokat olnek benne..

17/L

2015. márc. 1. 18:12
 2/9 anonim válasza:
Bar ez a cimbol is kiderul.. "halal lista" :D
2015. márc. 1. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ijesztő.
2015. márc. 1. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Semmi ijesztő nincs benne.
2015. márc. 1. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hullanak benne az emberek, mint ősszel a legyek, ennek ellenére nem iJesztő. Sokkal inkább krimi, mint horror vagy thriller. A helyszínelős sorozatokban sokkal durvább dolgokat lehet látni.
2015. márc. 2. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:
12 éves kor felett nem az
2015. márc. 3. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A helyesírásod ijesztőbb sokkal.
2015. márc. 3. 19:28
 8/9 anonim válasza:
Nem ijesztő, hanem nyomasztó hangulata van, de egyben élvezhető. Szerintem ez az egyik legjobb anime a piacon. xdd
2015. jún. 8. 10:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, de igaz, elvontabb formában íródott, és imitt-amott ha érted, érdekes utalásokat is leszürhetsz.Attól hogy mit látsz benne az életkortól függ, a legtöbb kamasz, illetve gyerek, tényleg csak a főszereplő brutalitását látja, és azt, milyen hidegvérrel tud gyilkolni.Az anime lényege (szerintem) bizonyos gondolatok érzések átadása, amelyet a manga készítője s írója át szeretne adni.Számomra kifejező volt az anime, s elgondolkodtató is.Nálam sikerült a kellő érzéseket kiváltani, és pont ezért tartom kifejezőnek az animét.De talán csak számomra az.A Death Note-on kívül, csak egy olyan anime volt amely hasonló érzéseket tudott felkavarni bennem.A címe Elfen Lied volt...Mái napig hallgatom az anime openingjét, egyszerüen csodálatos.Itt cseng a fülemben a dallam, az érzés és a ritmus: Szinte szavakba önteni se lehet.Egyébénk sok animében találsz rejtett jelentéseket, amelyek az író, gondolatait, személyes véleményét írja bele...Ez tetszik nekem az összes animében.
2015. aug. 18. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!