Btr1998 kérdése:
Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok még de próbáltam minél jobban megcsinálni. Kritikák és vélemények jöhetnek.
2015. febr. 27. 20:09
1/10 anonim válasza:
aranyosnak aranyos, de kicsit ijesztő is. Nem lett valami szépen és igényesen megrajzolva.
erősebb kontúrok kellenének és valami árnyékolás.
(a szeme direkt ilyen ferde?)
2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Kijavítom !!!
2015. febr. 28. 06:53
3/10 A kérdező kommentje:
Ja elfelejtettem mondani hogy "gonosz" karakter azért akartam ilyenre csinálni.
2015. febr. 28. 06:56
4/10 anonim válasza:
A tekintete nekem nagyon tetszik. Igaz, van még mit gyakorolnod, de hidd el, érdemes! :D
5/10 B1nc1 válasza:
Karizmatikusabbra kene megrajzolni, az egyenletes szepen elsumulo oldalso vonalak helyett valami kicsit erosebb megrajzolas kene es nem olyan egybeolvado.
Itt egy pelda: [link]
Tudom, hogy te gonoszat rajzolsz, de ha megnezed ezen a rajzon az arcvonalba tobb tores van, neked sem olyan egyvonalas egyenletesre kene megrajzolnod.
Remelem segitettem.
6/10 A kérdező kommentje:
kész van az egész. vélemények jöhetnek. és az előző válaszolóknak köszönöm.
2015. febr. 28. 16:58
7/10 anonim válasza:
A végleges verzióban a teste szépen meglett csinálva , a haja sem rossz , kicsit árnyékolhatnál rajta , hogy több élet legyen a karakterben és az arcvonásaival valamit kezdened kéne mert nem illik bele az összképbe szerintem , meg a szája az se az igazi , lehet , hogy egy egyszerű mérgesebb száj mimika kb egy 1 vonalas többet adna hozzá.
8/10 B1nc1 válasza:
Meg mindigtul egyenletesen egybefolyoak a vonalak. Ne felj egy kis torest belevinni mint ahogy mar emlitettem. Maskepp sose fog ugy kinezni mint egy igazi manga karakter (mar bocsi). Sok sikert
9/10 A kérdező kommentje:
2015. márc. 1. 17:46
10/10 A kérdező kommentje:
ja és az egyenruhájuk azért egyforma mert egy iskolába járnak.
2015. márc. 1. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!