Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kimba vagy Sima?

Kimba vagy Sima?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb?

2015. febr. 27. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Kimbáról még életemben nem hallottam- kicsit utánanéztem- inkább Simba
2015. febr. 27. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:

A kérdés inkább így szólna .

Melyik jobb ?

Kimba ,Disney Simba, vagy Simba sorozat ?

Kimba

https://www.youtube.com/watch?v=Nur_fWvG4MM

Ez a legrégebbi és mivel jóval régebbi el lehet, és el is kell nézni neki a rajz minőséget. Na meg hozzánk a vágott verzió került csak el. Az eredetiekben van még sok plusz jelenet átvezető részek és még dumák, plusz zenék. Nálunk a ezeket kivágták.

Megjegyzem ez volt az alap ,ettől lopta az ötletet a Disney ,és a másik sorozat is. Szóval a Disney hiába háborgót a Simba szorzat hasonlóságain. Mert ők is nyúlták az ötleteket.

[link]

Az oroszlánkirály (The Lion King 1994)

Mindenki ismeri.

Szimba, az oroszlánkirály (Simba: The King Lion (TV Series 1995– )

https://www.youtube.com/watch?v=SZ0Hw9af5jg

Ez rajzban jobban hasonlít az Oroszlán királyra. de történetileg más. plusz az egyéb szereplők is.

És ennek van egy 2. sorozata is.

Simba Junior és a foci világ kupa

Simba Junior and The Football World Cup

És végezetül egy poénos kép :)

[link]

Megjegyzem legtöbben az Oroszlán Királyt látták szóval az lesz a győztes, a sok Disney giccsel és dalolászással együtt. Nekem nem az a kedvencem. Igazából mindegyikben van jó.

2015. febr. 28. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindkettőt szeretem, de az Oroszlánkirályt jobban. Talán nincs is olyan mese, amit jobban szeretek.
2015. márc. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!