Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animés fiúk és lányok! Nektek...

Animés fiúk és lányok! Nektek mit jelent az anime?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nem tudnám elképzelni a jelenlegi életemet az animék és mangák nélkül. Nem rajongok értük otaku szinten, tehát nem gyűjtök figurákat, relikviákat és hasonlókat, ettől függetlenül egyfajta életérzés a számomra ez, és sokkal intelligensebb műveket találok az animék között, mintha nyugati, amerikai, hollywoodi filmek közül választanék.

2015. febr. 22. 18:30
1 2
 11/12 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok.És tényleg néznek Attack on Titan-t? Igazából ennek csak örülök mert legalább már az ilyen kicsik körében is népszerű az anime. :) Egyszer néztem a Fairy Tail-t és megtetszett a 8 éves uncsitesómnak ahogy Mira énekel, és azután pedig mindig azt hallgatta és nézte youtube-on. Amúgy az a baj hogy nekem nincs nagyon olyan akivel cosplay-ezhetnék meg animés dolgokról beszélhetnék. :(
2015. febr. 25. 20:20
 12/12 anonim válasza:
Én nem rég vagyok animés, de tényleg azt érzem az animék nélkül üres volt az életem. Ez ilyen filmes duma, de rám igaz. Igazából valamikor mindent, biztonságot, életet, reményt, valamikor meg csak egy hobbinak tűnik, de sztem nálam több. Gyönyörű rajzok vannak benne, azaz értékelem magát a kinézetét, másfelől azt hogy találsz shonenektől kezdve a horrortól a romantikusig mindenfélét. Olyat nézhetsz, amilyen hangulatod van. Egy másik ok, hogy én már japánrajongó voltam előtte is, és hogy ez is japán, már csak ráadás volt. Szerintem az anime csodálatos dolog, művészet, irodalom, minden van benne.
márc. 15. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!