Ajánlanátok nekem való animéket?
Elég érdekes az ízlésem és magamtól nem nagyon találok olyan animét ami megtetszene.Eddig csak ez a pár nyerte el a tetszésem, de azt nagyon.
Death Note
Clannad
Hellsing
Monster
Ergo Proxy
Másodpercenként 5 centiméter
Leginkább a komolyabb, drámaibb hangvételűeket kedvelem amik valós helyszíneken játszódnak (városban stb..tehát nem egy másik bolygón vagy ilyesmi).Ha jó a története akkor jöhetnek a romantikusabb animék is.Az sem mindegy hogy-hogy van megrajzolva például ajánlották a Code Geassst, habár a története nagyon megtetszett így ránézésre elég bizarr, olyan mint egy gyerekmese.Egyszer lehet megnézem a jó történet miatt de a látványvilága nagyon nem jön be.
Hát ajánlanék párat:
- AnoHana- ezt elkezdtem nézni de az akkori hangulatomnak ez túl szomorú volt úgyhogy nem tudok róla sokat de amennyit láttam abból annyi lejött h eléggé az érzelmekre fókuszál
- Chihayafuru- 2 évados az egyiket már végignéztem és tetszett, ez is elég drámai... egyébként a karutáról szól..van benne szerelmi szál de mivel ez nem romantikus anime nem igazán bontakozik ki :(
- Skip Beat!- ez nem valószínű hogy tetszene de azért ajánlom mert személyes kedvencem :) :)
-Vampire Knight- hááát..esetleg
És végül nem tudom hogy szoktál-e mangákat olvasni, ha igen akkor azok közül ajánlanám
-hanazakari no kimitachi e- hát ezt egyszerűen nem tudom miért de imáádom xd
-watashi ni shinasai- elég furcsa a történet (számomra) de nem rossz..és nagyon romantikus...ha szereted a szerelmi háromszögeket ezt feltétlen olvasd el
Remélem megtetszik valamelyik!! :D
Code Geass mint gyerekmese??? Kiakadok...
mit ajánlani tudok:
-Angel Beats
-Guilty Crown
-Higurashi koro ni
-Guilty Crown
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!