B1nc1 kérdése:
Ismertek olyan animét ami átadja azt az Another-os félelmetes hangulatot? (Horror Anine)
Figyelt kérdés
Engem a vèr illetve verekedôs jelenetek nem èrdekelnek. Èn azt az ilyesztô atmoszfèràt keresem ami az Another-nek volt. Bàrki ismer bármi hasonlòt?2015. febr. 19. 15:59
1/7 Riley Grove válasza:
Corpse Party, talán... de... az inkább morbid/véres...
2/7 A kérdező kommentje:
Mint emlitettemenge, a horrornak nem a veres resze erdekel hanem a hangulat, az az ilyeszto hangulat amit ad.
2015. febr. 20. 03:50
3/7 anonim válasza:
Az "amnézia" utolsó vagy utolsó 2 része egy kicsit horrorisztikus...
4/7 anonim válasza:
Nem mondanám Horror Animéknek, de elég gyakran vannakbenne ijesztő részek. Inkább ezekbe a Pszicho kategóriákba sorolnám, de mindenképp ajánlom , hogy nézd meg őket.
-Mirai Nikki
-Tokyo Ghoul
:-)
5/7 A kérdező kommentje:
Ja, làttam mindkettôt. De azèrt kösz!
2015. márc. 8. 06:40
6/7 anonim válasza:
Én is hasonló animéket keresek, eddig csak kettőt sikerült találnom( az Another-en kívül) amire tényleg lehet mondani azt, hogy horror :D
Ezt a kettőt tudom ajánlani neked:
- Shiki
- Corpse Party
És még van egy, amiről azt hallottam, hogy eléggé hátborzongató.
- Ghost Hound (Még egy részét sem láttam, de nem lehet annyira rossz :D).
7/7 anonim válasza:
Esetleg az Ergo Proxy, bár ez inkább thriller, de nagyon jó az atmoszférája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!