Az One Piece nevű sorozatban kb. hányadik rész körül juthatnak el a Grand Line-hoz?
Figyelt kérdés
Én most körül kezdtem el nézni a sorozatot, és nem bírok betelni vele, szerintem zseniális. A sorozat most jár kb. a 400-adik része fele, de kétekkedek abban, hogy egyáltalán idáig eljutnak-e a Grand Line-hez? A válaszokat előre is köszönöm.2015. febr. 17. 23:34
1/5 anonim válasza:
Egyébként a 682.résznél jár.
Nem emlékszem már, de talán az 53.rész körül. Miután találkoznak Smokerrel.
2/5 anonim válasza:
Ott kezdődik a történet mikor átlépik a grand line-ot.Addig csak a "felvezetés megy" :D
és az 53. résszel jutnak el ténylegesen a grand line-ig, utána van egy kis filler és utána már átlépték.
Csak az epizódok listája, azzal, hogy melyik arc-ba tartoznak:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
És ezután végig itt játszódik?
2015. febr. 21. 21:59
4/5 anonim válasza:
Majd egyszer átmennek a Grand Line "New World"-nek nevezett részére. Ez már megtörtént a mangában kb. 3 éve, animében vmennyivel kevesebb.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. febr. 22. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!