Nagachika tudja hogy Kaneki Ghoul?
Tudja. Vagyis én úgy gondolom... Ott a második rész legvégén, amikor Kaneki el van keseredve, hogy ő egyik fajhoz sem tartozik, meg ilyesmi, amikor kimennek a szobából Nagachika kinyitja a szemét. Mintha még egy kicsit mosolyogna is.
Utána meg egyre jobban kezd érdeklődni a ghoulok iránt. Éééés... nem tudom, nézed-e már a 2. évadot, ha nem, a spoiler részt hagyd ki...
SPOILER!
Nem emlékszem pontosan, hogy az első évad végén is látszik, de a második elején biztos, hogy Nagachika ott volt annál a csatánál, még ha messziről is, de figyelemmel kísérte. Ráadásul, nincs nagyon kétségbeesve amiatt, hogy Kaneki eltűnt, még a plakátokat is leszedi, hogy ne legyen nyoma... Sőt elkezdett a Galamboknak dolgozni. Gondolom, hogy még több információhoz jusson hozzá... de ez már csak belemagyarázás. ^^
SPOILER VÉGE!
Mindenesetre, ha nem is tudja, mindenféleképpen sejti... nagyon, nagyon, nagyon erősen. :D
Igen,szerintem is :) Csak kíváncsi voltam, mások mit gondolnak róla. Nézem a második évadot, pont ezért tettem fel a kérdést. :D Amúgy kedves volt hogy kitetted a Spoiler feliratot, nagyon sokan nem teszik ki :/
Még egyszer köszönöm a válaszod :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!