Lenti animéhez van magyar felirat?
2015. febr. 4. 22:17
1/4 B1nc1 válasza:
Az adott video nem egy anime (igaz animacio). Nem japan studio keszitette hanem az adott youtube chanel tulajdonosa. Es eleg valoszinutlen, hogy barki keszitett volna hozza magyar feliratot.
2/4 anonim válasza:
Az első válaszoló nagyon mellélőtt. Ez igenis egy anime, viszont én sem találtam hozzá magyar feliratot.
3/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat mindketőtöknek.Azt meg azért irtam hogy anime mert egy anime listán találtam.
2015. febr. 6. 12:28
4/4 B1nc1 válasza:
Ja hat ezt beneztem xD abbol itletem, hogy a csatorna neve ugyan az volt mint az anime neve. Hat bocs a teves infoert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!