Olyan segítségét kérném, aki otthon van az animékben?
Figyelt kérdés
Régen láttam egy amv mixet, ami most kellene, valaki esetleg nem tudja a címét, vagy a linket? Annyira emlészem, hogy a who will save you now című zene ment alatta és ezek az animék szerepeltek benne: Fate/Zero, Attack on Titan, Steins Gate meg azt hiszem hogy a Hajime no Ippo meg az FMA, de ez nem biztos.2015. febr. 3. 21:04
1/4 anonim válasza:
Ja,h te ennyi alapján akarsz megtalálni egy amv-t a millió közül.
Sok szerencsét.
2/4 anonim válasza:
3/4 B1nc1 válasza:
Nem hinnem, hogy az lenne az amit te kuldtel, hiszen a kerdezo irta, hogy elegge regg latta. Es az altalad kuldott video 2014-es. Bar nem lehet annyira rege a video ha AOT volt benne.
De jelenleg a megadott informaciok alatt en is ugyanazt az animet talaltam meg mint amit az elottem levo irt xD Csak hat ott nem stimmel a zene xD
Biztos, hogy ez a zene volt benne? ( https://www.youtube.com/watch?v=xe-MOH4GK8M)
Tudom, hogy ez nem az az amv amit keresel, de biztos, hogy ez a szam volt benne?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, csak az elejétől, arra még emlékszem, hogy volt egy elsődleges verziója, kb 5 perc meg egy végleges. Elég hosszú címe volt. Bocs a hhülye kérdésért, de gondoltam, ha már gép előtt vagyok kiírom.
2015. febr. 5. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!