Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kakashi tényleg ilyen "gyenge"...

Kakashi tényleg ilyen "gyenge" shinobi lenne?

Figyelt kérdés

Úgy értem Narutóék fejlődéséhez képest (persze értem, hisz utol kell érnie Sasukénak és Narutonak Kakashit)

csúnyán alábbhagyott az ereje.

(Csak az animét nézem viszont tudom EZUTÁN SPOILER A FELKIÁLTÓJELIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hogy hokage fog válni belőle és a 7. mozifilmben (és nem lesz Sharinganja) tevékenykedni is fog,mint vezető, de mit fog csinálni ott? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedig mindig is egy zseniális ninjának titulálták, de már kezd megkopni a hírneve nem gondoljátok?

2015. febr. 3. 18:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Kakashi van vagy 35 éves kb. Az nem éppen fiatal kor egy ninjának. Naruto és Sasuke a főszereplők, egyikben ott a Kyuubi, a másik született Uchiha, így nem csoda,h Kakashi egy vérvonalképesség nélküli klánból/családból származva gyengébbnek tűnik.

A hokage nem feltétlenül a legerősebb ninja, hanem a legjobb vezető. És Kakashit leszámítva nem sok olyan konohait lehetne találni,aki alkalmasabb a feladatra.

2015. febr. 3. 19:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Az meg,h megkopik-e a hírneve, sztem az utolsó mangafejezet alapján teljesen mindegy. Mivel látható,h a ninjatekercseket felváltották a könyvek, nincsenek háborút, nem vesz senki fegyvert, felhőkarcolókat építettek Konohában, Naruto irodájában laptop van, papírpoharas levest árulnak, Shinónak egy futurisztikus-szerű szemüvege van, Konohamaru és Naruto is leszidják Naruto fiát amiért az shurikent vett magához.

Tehát a "háború" után valszeg béke lett, a fejlődés útjára léptek, és nem lesznek többé ninják kiképezve.

2015. febr. 3. 20:12
 3/16 A kérdező kommentje:

Kakashi 31 éves.

A szereplők gyermekei pedig akadémiai tanulók+Shino-ból tanár lett, ergo lesznek ninják kiképezve.

2015. febr. 3. 21:35
 4/16 anonim ***** válasza:

És kiderült,h Shino mit tanít nekik?

Nem.

Tehát egyáltalán nem biztos,h ugyanazt a képzést kapják, mint az előző generáció.

Én a Narutót ennyivel lezártnak tekintem örökre, de ha minden igaz lesz egy folytatás a fiatalabb generációról és akk majd abban kiderül.

2015. febr. 3. 21:59
 5/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó manga 3. oldalán van, amit Borutuo beszél Shikadai-nak, ott a bizonyíték, hogy shinobinak tanulnak.
2015. febr. 4. 16:50
 6/16 TallandThin Boy ***** válasza:

Persze, hogy a gyerekek továbbra is ninjának tanulnak, ez nem is kérdés. Van NINJA akadémia.. Csak nincsenek háborúk, meg komolyabb küldetések sem. Ezért mondják az "öregek", hogy ez már más, mint az ő idejükben volt.

Egyébként Kakashi egy nagyon jó Ninja, persze a sharinganját elveszti, de a Hokage posztra így is tökéletes. Már csak a logikája miatt is nagyon jó ninja. Nagy tudással rendelkezik, ami tökéletes vezetővé teszi. Az ereje pedig még a sharingan nélkül sem rossz. Az 5 természeti elemből 4-et is tud használni, ami az acélos elméjével kombinálva nagyon jó kombót alkot.

Hogy mit fog csinálni hokageként? Vezeti a falut, meghozza a fontos döntéseket. Szerintem semmi extrára nem kell gondolni.

Amúgy Sarutobinak sem volt sharinganja, mégis nagyon erős hokage volt.

2015. febr. 4. 19:23
 7/16 A kérdező kommentje:

Szerintem sem kérdés, de az előző válaszolónak rögeszméje, hogy "vége" a shinobi létnek.

Amúgy Kakashi a végén mind az 5 természeti erőt tudja irányítani:) (a 4. databook szerint)

És igen,van benne valami amit mondtál, kedves utolsó válaszoló:)

2015. febr. 5. 15:34
 8/16 TallandThin Boy ***** válasza:
Hát szél elemű jutsut nem láttam tőle, de lehet, hogy én vagyok szenilis.
2015. febr. 5. 21:50
 9/16 A kérdező kommentje:

Valóban nem láthattunk tőle szél elemű jutsut, sőt tűz elemű is csak az animében volt(az első részekben valahol)

De Obito halála után, a 4. databook szerint uralni tudja mind az 5-öt, mert Obito adott neki "valami" vagy micsoda. (nem nagyon tudom, mert nem olvasom a mangát)

2015. febr. 6. 14:05
 10/16 TallandThin Boy ***** válasza:
Obito odaadta a másik szemét is, de csak ideiglenesen. Ettől függetlenül én még gy sem emlékszem tőle szél elemű jutsutra.
2015. febr. 6. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!