Milyen animéket tudnátok ajánlani?
Eléggé válogatós vagyok, de most kedvem támadt megismerkedni egy új animével, mert már jobbára csak a régi kedvenceimet nézegetem vissza, de az meg már lassan uncsi lesz.
Nem igazán ragaszkodom egy bizonyos műfajhoz, de engem inkább a komolyabb témájú "darabok" érdekelnek, nem az ilyen visítozós ökörségek. Kicsit darkosabb témákra gondolok itt, általában ezek tetszenek.
Amiket eddig láttam és amikhez hasonlót keresek: Death Note, Vampire Knight, Kuroshitsuji ( Black Butler és ez eddig a kedvenc), Attack on Titan, Hellsing, Claymore.
Oké, ezek nem egy műfajba tartoznak, de valami ezejhez hasonló lenne jó.
Az se utolsó szempont ha szép a grafika, érdekes az alapsztori.
Heló!
Szentjánosbogarak sírja, Perfect Blue, Paprika, Másodpercenként 5 centiméter, Agel Blue.
Jó szórakozást!
Két honlap ha nem ismernéd őket, és magadnak akarsz keresgélni: Myanimelist, Animeaddicts
Itt pedig az én kedvenceim, ebből egyedül a Higurashi úgymond...darkosabb, de ha tényleg a komolyabb témájú, metaforikus animék is érdeklenek akkor a lenti listában sok ilyet találsz.
Shinsekai Yori
Kaiba
Ghost Hound
Shoujo Kakumei Utena
Higurashi no Naku Koro ni
Clannad After Story
Mawaru Penguindrum
Zankyou no Terror
Ao no Exorcist
Durarara
FMA Brotherhood
Chrno Crusade
Donten ni Warau
Shingeki no Bahamut: Genesis
Code Geass
meg talán Tokyo Ghoul
Toyko Ghoul (most fut a 2.évad)
Btooom!!
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Zankyou no Terror
Afro Samurai
Akame ga Kill
Another
kuroshitsuji book of circus
Soul eater
Strike the blood
mirrai nikki
No game no life
Zetsuen no Tempest
Madan no Ou to Vanadis
Sword Art Online
Fate/ zero de itt késöbb tudtam meg hohy van több ilyen fajta pl Fate/stay meg ilyenek és a sorrendet nem tudom pontosan de nagyon jó
upsz kimaradtak:
Death Parade
Naruto Shippuuden :DDDDD
nanatsu no taizai
Amiket tényleg szeretni fogsz azok ezek:
One Piece
Naruto
Bleach
Sankarea
Yuyu hakusho
Lovely complex
Attack on Titan
Fairy Tail
Mirai Nikki
Gintama
Hunter X Huntet
Dragon Ball
Ezek mind szuperek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!