Love Stage! -hoz hasonló anime?
Az olyan, mint a Love Stage, az nagyon enyhe yaoi... Ahogy a yaoi sorozatok többsége...Mondok pár sorit, ha nem tetszenek, az alul lévők biztosan tetszeni fognak!
Sorik:
Ott van az egyik kedvencem, a "Sekai Ichi Hatsukoi", ami azt jelenti, a világ legjobb első szerelme...
Nekem nem tetszett, de van a "Gravitation", ami enyhébb yaoi.
"No.6"-hiszed vagy sem, ez egy yaoi címe, sok akció van benne...
"Loveless"-nincs benne nagyon erotikus jelenet...
A "Gakuen Heaven"-t nem néztem meg, mert utálom a főszereplőjét, személyes okok miatt... de elméletben yaoi
"Maiden Rose"-ez nekem nagyon bejött, romantikus, erotikus és nagyon cuki történet
"Mirage of Blaze"-fogalmam sincs, hány részes, de sztem csak a második részben van yaoi
Rövidebbek:
Enzai
Ai no Kusabi
Boku no Pico
Boku no Sexual harassment
Haru wo Daite Ita
Kizuna
Koisuru Boukun
Shinsekai yori (nem yaoi, de valahol az 5-10.részben van benne yaoi, nagyon cuki, meg egy kis yuri is...
Egyenlőre ennyi jut eszembe, később írok még, ha van valami!
Annyira irritál amikor összetévesztik a kettőt.
Amiben fiúszerelem van az még nem yaoi.
A yaoi az az amiben a karakterek szexuális élete is nagyon lényeges/ez a fő téma.
Amire ti gondoltok az a shounen-ai, amiben nincs részletes szexjelenet, néha még a csókot is kicenzúrázzák(ez engem néha eléggé zavar:"D)
Am a Junjou először nekem se jött be, furcsa volt a grafikája, de az első rész után megszoktam és nagy kedvencem lett:D
És ha belegondolok igazából szép is a grafika. Ha ez nem tetszik akkor a Sekai Ichi se....
Amúgy a No.6 és a Hybrid child is viszi nálam a pálmát
"Hentai yaoik"
Ez os nagyon zavart:D
A hentai egy megint más dologxd
Nem kötözködésből mondom de ha shounen-ai helyett yaoit mondotok kicsit félreérthető..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!