Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Love Stage! -hoz hasonló anime?

Love Stage! -hoz hasonló anime?

Figyelt kérdés
Tud valaki a fent említett yaoihoz hasonlót? Lehetőleg szépek legyenek a karakterek, világos legyen az anime (úgy értem, hogy szép, fényes háttér). Láttam, de nem tetszett: Jonjou Romantica.

2015. jan. 27. 19:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Lehetőleg ne 1-2 részes OVA legyen és ne hentai.
2015. jan. 27. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Az olyan, mint a Love Stage, az nagyon enyhe yaoi... Ahogy a yaoi sorozatok többsége...Mondok pár sorit, ha nem tetszenek, az alul lévők biztosan tetszeni fognak!

Sorik:

Ott van az egyik kedvencem, a "Sekai Ichi Hatsukoi", ami azt jelenti, a világ legjobb első szerelme...

Nekem nem tetszett, de van a "Gravitation", ami enyhébb yaoi.

"No.6"-hiszed vagy sem, ez egy yaoi címe, sok akció van benne...

"Loveless"-nincs benne nagyon erotikus jelenet...

A "Gakuen Heaven"-t nem néztem meg, mert utálom a főszereplőjét, személyes okok miatt... de elméletben yaoi

"Maiden Rose"-ez nekem nagyon bejött, romantikus, erotikus és nagyon cuki történet

"Mirage of Blaze"-fogalmam sincs, hány részes, de sztem csak a második részben van yaoi

Rövidebbek:

Enzai

Ai no Kusabi

Boku no Pico

Boku no Sexual harassment

Haru wo Daite Ita

Kizuna

Koisuru Boukun

Shinsekai yori (nem yaoi, de valahol az 5-10.részben van benne yaoi, nagyon cuki, meg egy kis yuri is...

Egyenlőre ennyi jut eszembe, később írok még, ha van valami!

2015. jan. 30. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
az előző vagyok, bocsi hogy rövidebb OVA-kat is írtam, de ha yaoi otaku vagy, akkor nagyon ajánlom, hogy megnézd!
2015. jan. 30. 19:26
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2015. febr. 7. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Annyira irritál amikor összetévesztik a kettőt.

Amiben fiúszerelem van az még nem yaoi.

A yaoi az az amiben a karakterek szexuális élete is nagyon lényeges/ez a fő téma.

Amire ti gondoltok az a shounen-ai, amiben nincs részletes szexjelenet, néha még a csókot is kicenzúrázzák(ez engem néha eléggé zavar:"D)

Am a Junjou először nekem se jött be, furcsa volt a grafikája, de az első rész után megszoktam és nagy kedvencem lett:D

És ha belegondolok igazából szép is a grafika. Ha ez nem tetszik akkor a Sekai Ichi se....

Amúgy a No.6 és a Hybrid child is viszi nálam a pálmát

2016. júl. 8. 02:50
 6/7 anonim ***** válasza:

"Hentai yaoik"

Ez os nagyon zavart:D

A hentai egy megint más dologxd

Nem kötözködésből mondom de ha shounen-ai helyett yaoit mondotok kicsit félreérthető..:D

2016. júl. 8. 02:53
 7/7 anonim ***** válasza:
*mondtok
2016. júl. 8. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!