Tudnátok neke ilyen animét ajánlani? (Bőv. Lent)
Ilyen utazgatós animét keresgélek egy ideje. De nem olyanra gondolok, mint pl az InuYasha vagy a Naruto, ahol mindig visszatérnek egy konkrét helyre, hanem olyan céltalan, vagy éppen nem annyira céltalan sétafikálást:D
Előny ha van benne romantika, és egy kis akció, meg harc is, de azért ne legyen túl durva, abból épp eleget láttam az utóbbi időben. 14/L
Ookami to Koushinryou(Spice and Wolf) (romantic)
meg egy régi Rave Master című de eszt nem láttam,
ja és a Slayers minden része
remélem segítetem.
Steins;Gate - na ez utazgatós :D, nagyon drámai, vicces és romantikus is, kell hozzá egy bizonyos érettség
Slayers - ezt én is ajánlom
Sword art Online - ez nem annyira utazgatós, de romantikus és akció dús
Az utolsó léghajlító Ang legendája - ez utazgatós, akciódús és aszem kicsi romantika is van
A következő linken az "utazás" témájú animéket veheted szemügyre: [link]
ebből, amit láttam és szivesen ajánlom:
Samurai Champloo: [link] KEDVENCEM
Wolf's Rain: [link]
Guin Saga: [link]
Gosick: [link] (bár itt, ha jól emlékszem a vége fele tesznek hosszabb utakat)
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan : [link] (itt van egy "székhely", ahova visszatérnek)
Köszi szépen, mindhármótoknak ment a zöld kéz:)
A Sao-t már láttam, ez volt az első anime, amiről tudtam is, hogy az :D Aang legendáját vagy háromszor végignéztem már, megunhatatlan:)) A Gosickot pedig nemrég kezdtem el, a negyedik résznél járok.
A többit megnéztem és elég fincsinek látszanak:D
Monster
Negatívuma esetleg az lehet, hogy lassan haladnak a történések.
Wolf's Raint most nézem az egesz egy vándorlás. Ezzel ugy voltam mint a GC-vel, eloszor ravagtam, hogy sz.r aztán a kedvencem lett. Ergo az 5. resz korul kezdodik a "móka".
Viszont alapvetoen Seinen, nem tudom neked mennyire tetszene.
one piece - cél a onepiece
mushishi - céltalan vándorlás
más így hirtelen nem jut az eszembe. remélem tudtam segíteni :)
Ment a zöld, köszike:-)
#Firedoom
Én alapjában véve szinte mindent nézek, nem tart vissza ha seinen a műfaja. Főleg hogy nincs sok különbség közte és a shounen között, ami meg a kedvenc műfajom:-):-):-)
Magi: the labyrinth of magic
Magi: the kingdom of magic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!