Az Anime Addicts nevű oldalon hogy lehet saját anime listát csinálni?
Figyelt kérdés
Most csak ezért regisztráltam az oldalra hogy megtudjam csinálni ezt az anime listát amin rajta vannak a befejezettek,a kedvenceim stb.Legfőképpen azért hogy el ne felejtsem.Köszi előre is a válaszokat.2015. jan. 17. 17:19
1/3 anonim válasza:
ha beléptél az oldalra, kikeresed az animét, az adatlapján az a címe és a történeti leírás között ott a ott van olyan, h Listáim , és mellette egy baromin nagy plusz jel, klikk arra, előugranak az opciók: láttam, folyamatba, befejezett, dobott, stb. ha beállítottad azt amit akartál akkor klikk a mentés gombra.
2/3 anonim válasza:
bocs , nem olvastam, vissza, kicsit zavaros lett, de mentségemre, alig látok a náthától, de remélem érthő valamennyire
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jan. 23. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!