Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az Anime Addicts nevű oldalon...

Az Anime Addicts nevű oldalon hogy lehet saját anime listát csinálni?

Figyelt kérdés
Most csak ezért regisztráltam az oldalra hogy megtudjam csinálni ezt az anime listát amin rajta vannak a befejezettek,a kedvenceim stb.Legfőképpen azért hogy el ne felejtsem.Köszi előre is a válaszokat.

2015. jan. 17. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
ha beléptél az oldalra, kikeresed az animét, az adatlapján az a címe és a történeti leírás között ott a ott van olyan, h Listáim , és mellette egy baromin nagy plusz jel, klikk arra, előugranak az opciók: láttam, folyamatba, befejezett, dobott, stb. ha beállítottad azt amit akartál akkor klikk a mentés gombra.
2015. jan. 17. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
bocs , nem olvastam, vissza, kicsit zavaros lett, de mentségemre, alig látok a náthától, de remélem érthő valamennyire
2015. jan. 17. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jan. 23. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!