Készült-e magyar felirat a Pokémon rajzfilmsorozathoz?
Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 23:42
1/9 anonim válasza:
szerintem azt szinkronnal van végignyomva O.o feliratosat még nem láttam sehol
2/9 anonim válasza:
Talán a legújabb évadoknál... de a Jotto ligáig szinkronos.
3/9 anonim válasza:
Azokhoz a részekhez, amiket nem szinkronizáltak biztos.
4/9 anonim válasza:
Amerikai számítás szerint a 7. évadig szinkronos, illetve az RTL Klub nem adta le végig. A 7. évad 3. részéig került adásba. Az 5. évad után már Hoenn-ben játszódik a történet, illetve japán számítás szerint ez már második sorozatba tartozik "Pokémon: Advanced Generation" címmel.
5/9 A kérdező kommentje:
Érdekes. Felettébb érdekes. Népszerű japán rajzfilmsorozat a Pokémon és nem készült hozzá magyar felirat?
2015. jan. 16. 12:45
6/9 anonim válasza:
Miért készült volna, ha leszinkronizáltták? De amúgy biztos van hozzá, keress rá googleba...
7/9 anonim válasza:
Annak idején még kevesebb volt az ilyesmi és a 3. évadig jó szinkron készült hozzá. Így szerintem nem igazán volt igény rá.
Esetleg nézd meg az Anime Center oldalát. Elvileg fent van az összes Advanced rész is, de regisztrálni kell.
8/9 A kérdező kommentje:
Amit leszinkronizáltak magyar nyelvre az az amerikai verzió, ami különbözik az eredeti japántól. Az amerikaiak sajna úgy-ahogy átdolgoztak ezt-azt a japán verziót.
2015. jan. 16. 21:34
9/9 A kérdező kommentje:
Mellesleg a Google keresőben már halálra kerestem magyar feliratot a Pokémonhoz, azonban nem találtam. Nem véletlenül tettem fel itt a kérdést. Evidens, hogy reá kerestem a magyar feliratra a Google-n.
2015. jan. 16. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!