Tudnátok mondani cuki szerelmes animéket? C:
A Kaichou wa Maid-sama! a kedvenc animém, ami dicséretes, ha azt vesszük, mennyit láttam eddig. Főleg, hogy én inkább a harcos animéket szeretem, de ez egy romantikus vígjáték.
Adott egy kemény női diákelnök egy újonnan koedukálódott iskolában, valamint egy srác, akinek a lányok hetente mennek szerelmet vallani, de mindig visszautasítja őket. Persze emiatt az összes szerencsétlen sír, ami szúrja is a diákelnök, Misa-chan szemét, mert az a célja, hogy ezt a fiúk által uralt szemétdombot élhetővé tegye az oda járó lányok számára. Éppen ezért nem kedveli a szívtiprót, ismertebb nevén Usui Takumit, de szerencsétlenségére pont ez a srác az, aki rájön gondosan rejtegetett titkára. Ez a titok az, hogy Misaki egy bizonyos Maid Latte-ban, vagyis cselédlánykávézóban dolgozik, hogy kisegítse nehéz körülmények közt élő családját. És hogy ezt miért kell titokban tartani? Mert félő, hogy amint megtudják az iskola tanulói, hogy a diákelnök részmunkaidőben tulajdonképpen parancsokat teljesít, nagy az esélye, hogy a nehezen kivívott tisztelet semmivé foszlik. Viszont ahelyett, hogy Usui szétkürtölné a titkot, inkább törzsvendégévé válik a kávézónak, ezzel is megkeserítve Misaki életét.
Akkor ott van még a Bokura wa Minna Kawaisou, a Shigatsu wa Kimi no Uso, a Kamisama Kiss, a Ookami Shoujo to Kuro Ouji és a Toradora. Ezeket most nem fejtem ki, de fent vannak AA-n, illetve ha szeretnéd akár el is küldhetem.
Mirai Niki - Yuno nagyon cuki <3
:DDD XD
Itazura na kiss
Dragon Crisis
Mayo Chiki
Golden time
NEkem a kedvencem a Clannad és a Golden Time, bár a Clannad-nak vannak nem olyan cuki részei is.
Kiemelném külön a SAO-t (Sword Art Online), sablonos anime, sokaknak ez nem tetszik benne - Clannad, Golden Time után a kedvencem - de nekem a harmadik helyen szerepel
kimi ni todoke
sukitte ii na yo
marmalade boy
gekkan shojo nozaki kun
yamato nadeshiko shichi henge
nodame cantabile
ultra maniac
midori no hibi
fruits basket
aishiteruze baby
kuragehime
special a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!