Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Naruto Shippuden!? Mikor lesz...

Naruto Shippuden!? Mikor lesz már.

Figyelt kérdés

Mikor lesz már Narutoból chunnin? Most tartok a 217. résznél de még mindig nem kapta meg a chunnin rangot. Pedig Naruto már Paint is legyőzte. Komolyan mi kell ahhoz h chunnin legyen? Mert tuti h hülyén nézne ki ha beáll a chunnin vizsgára a 13-14 évesek közé.

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. jan. 11. 21:21
 1/7 2cool4scoole ***** válasza:

Az animében már egyáltalán nincs szó a chunnin vizsgáról.

Legalábbis mostanáig nem volt és szerintem nem is lesz.

2015. jan. 12. 10:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó de ni lesz Narutoval? Mármint egyből jounin lesz vagy egyből Hokage mert ez baromi logikátlan
2015. jan. 12. 11:04
 3/7 Oláh Márk(OML) válasza:
Te komolyan itt akadtál fenn? :DD
2015. jan. 12. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Spoiler nem tudni,h lesz-e belőle chunin és/vagy jounin, de a legvégén hokage lesz.
2015. jan. 12. 14:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem akadtam fel ezen. Pusztán kíváncsiságból kérdeztem.
2015. jan. 12. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
De egyebkent mar eleve erosebb mint egy sima Chunnin, mar a Jounin szintet is reg elerte... a cim meg teljesen felesleges sztem.. de ugytudom van valami OVA ami errol szol, marmint 1 masik Chunnin vizsgarol..
2015. jan. 12. 17:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja azt láttam. Tökéletesen tükrözi milyen lenne Naruto a chunnin vizsgán.
2015. jan. 12. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!