Van aki ismeri ezt az animét?
Phantom requiem for the phantom.
Még sosem láttam, hogy con-on valaki cosplayezte volna valamelyik karaktert belőle, és nem is beszélnek róla az emberek.Bezzeg a többi értelmetlen bugyuta animét nagyon futtatják. 2009-es anime, de nekem az eddigi kedvencem.
Hát, őszintén megvallom nekem is csak a tervezettek között csücsül várva arra, hogy egyszer elővegyem, amikor időm és hangulatom engedi.
A hype ereje meg néha félelmetes tud lenni, de ugyanez igaz az ellenkezőjére is, amikor valaki már csak azért sem szereti az adott animét, mert annak akkora rajongótábora van; de mostanában talán egy minimális színvonalemelkedést mutatnak azért a szezonok.
Amúgy megértelek, mert nekem is egy viszonylag ismeretlen anime a kedvencem: a Hikaru no go, és ez még régebbi, 2001-2003 között futott. Egy időben annyira szerettem, hogy még a góval is megpróbálkoztam, bár mint kiderült nem épp az én játékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!