Tudom, hogy 1000 ilyen kérdés van, de tudnátok tippeket adni, hogy kit cosplayezzek?
Figyelt kérdés
Első cosplayem lesz. Nem kell teljesen egyszerű legyen, viszonylag sok pénzt rászánok (de nem szeretnék rendelni).
Adatok:
-derékig érő lila hajam van (festett)
-barna szemem
-alacsony vagyok
-normális testalakat
2015. jan. 11. 15:30
1/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
én Rize-t ajánlom a Tokyo Ghoul, csak mert a kedvencem :D, és nem is nehéz.
2/3 anonim válasza:
Rendelést úgy érted, hogy az ebayt meg ilyeneket szeretnéd elkerülni? Mert Facebookon vannak olyan csoportok, ahol másodkézből lehet cosplayes cuccokat venni rendelés nélkül.(Én egy ilyen csoportban vettem a legtöbb parókámat, mind nagyon szép állapotban került hozzám 4000-5000 ft áron, ami parókánál egész jó ár.)
3/3 walaakíí válasza:
ririchiyo shirakiin - Inu x Boku ss :)
és,esetleg Original karakterre nem gondoltál?C:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!